Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10000 - 15000
Maalesef hocam S23FE biliyorum ama fiyatı beni aşar.
Bu arada bir sorum daha var. Şu an da telefonunuz yetiyor mu? Yani mart ayını beklerseniz A36 alabilirsiniz. Şu an da A55 ya da A35 bakabilirsiniz. S21FE 2.nesil de iyidir fakat güncelleme desteği bitiyor.
Bu arada bir sorum daha var. Şu an da telefonunuz yetiyor mu? Yani mart ayını beklerseniz A36 alabilirsiniz. Şu an da A55 ya da A35 bakabilirsiniz. S21FE 2.nesil de iyidir fakat güncelleme desteği bitiyor.
Telefonla şu an idare ediyorum ama bana yetmediğini söyleyebilirim en geç 1, 1.5 aya alırım diye düşünüyorum.
Telefonla şu an idare ediyorum ama bana yetmediğini söyleyebilirim en geç 1, 1.5 aya alırım diye düşünüyorum.
Bence biraz daha sabredip daha iyi telefonlar alabilirsiniz. Eğer mart ayına kadar bekleyebilirseniz A36 alabilirsiniz. Bütçeniz artarsa farklı telefonlara da bakabilirsiniz.
megatronn
Üstün
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB)
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) SM-G990B2 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bunada bir bakın derim.
- Makaleler
- 1
Bütçe dahilinde A35 - NP 1 bulursun.
Bütçe aşarsan, A55 - S21 FE - S22 olabilir, Honor 200 de var ama aksesuar bulması zor.
Bütçe aşarsan, A55 - S21 FE - S22 olabilir, Honor 200 de var ama aksesuar bulması zor.
![]()
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) (128 GB)
Samsung Galaxy S21 FE 5G (Snapdragon) (2. Nesil) SM-G990B2 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunada bir bakın derim.
Artık güncel bir cihaz olmayacak yoksa hala çok iyi bir telefon.
megatronn
Üstün
Artık güncel bir cihaz olmayacak yoksa hala çok iyi bir telefon.
Bu bütçelerde hala alınabilecek bir telefon bence. Şu an orta segment telefon alacağıma 1-2 sene öncesinin amiral gemisini almak bana daha mantıklı geliyor.
Bu bütçelerde hala alınabilecek bir telefon bence. Şu an orta segment telefon alacağıma 1-2 sene öncesinin amiral gemisini almak bana daha mantıklı geliyor.
Zaten normalde daha mantıklı fakat güncelleme desteği bitiyor.
Emre Human
Üstün
Çok hafif bütçe çık A55 al.Ahize kalitesi iyi olsun istiyorum. Sesler güzel gelsin yani. Bir de Clash Royale, Brawl Stars gibi oyunlarda kasma, donma yapmayacak bir telefon istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-