10 bin TL'ye telefon önerisi

Eledhwen

Başarılı
Başlıkta belirttiğim gibi günümüzde (10 Aralık 2024) 10 bin TL'ye alınacak telefon önerisi

Yurt içi M34. Yurt dışı ise POCO X6 Pro.
Yurt dışı daha alınmaz tavsiye etmiyorum. Artık Google Play hizmetlerinde sorunlar çıkmaya başladı. Vardı ama daha çok oluşmaya başladı yakınlarımda. Bende de geçen başıma geldi.

Yurt içi alın, M34 Alın.

Başlıkta belirttiğim gibi günümüzde (10 Aralık 2024) 10 bin TL'ye alınacak telefon önerisi
Yurt içi al da gerisi önemli değil. Önemli tabii ki de lafın gelişi dedim.

M34 ya da A25.
Yenilenmiş Telefonlara bak bence 10.000 TL'ye güzel ürünler çıkabilir ben easycep üzerinden ıphone x almıştım hala evde duruyor cayır cayır çalışıyor
Ne olduğu belli olmayan parçalara o para vermek mantıklı mı sizce? Gider 2.el alırım çok çok daha iyi. Sizde sağlam çalışıyor diye herkeste sağlam çalışmaz.

Her ne kadar bu saatten sonra pek tavsiye etmesem de bütçeniz de göz önünde bulundurulduğu zaman 2. el alacağınız temiz bir iPhone XS, bu bütçede alabileceğiniz bütün Android telefonlardan iyi olur.

Yanlış yönlendirmeyelim lütfen. EasyCep'in şikayetlerine bakabilirsiniz.
Yanlış yönlendirmedim, daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Kendi tecrübelerimce gayet memnun kaldım ve önerdim ayrıca sadece ben değil çok yakından tanıdığım biri ordan telefon aldı o da memnun kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…