Detaylar
Kim cevapladı?İkinci el ekleyecektim unuttum. İkinci el mi 11T Pro'ya da 12T. Bütçe az daha çıkar ise 13T bulursun.
Redmi Note 13 Pro alabilirsin ama işlemcisi bir tık soru işareti.
Scania V8
Uzman
Yurt dışı daha alınmaz tavsiye etmiyorum. Artık Google Play hizmetlerinde sorunlar çıkmaya başladı. Vardı ama daha çok oluşmaya başladı yakınlarımda. Bende de geçen başıma geldi.
Yurt içi alın, M34 Alın.
Yurt içi al da gerisi önemli değil. Önemli tabii ki de lafın gelişi dedim.Başlıkta belirttiğim gibi günümüzde (10 Aralık 2024) 10 bin TL'ye alınacak telefon önerisi
M34 ya da A25.
Ne olduğu belli olmayan parçalara o para vermek mantıklı mı sizce? Gider 2.el alırım çok çok daha iyi. Sizde sağlam çalışıyor diye herkeste sağlam çalışmaz.Yenilenmiş Telefonlara bak bence 10.000 TL'ye güzel ürünler çıkabilir ben easycep üzerinden ıphone x almıştım hala evde duruyor cayır cayır çalışıyor
Scania V8
Uzman
Yanlış yönlendirmeyelim lütfen. EasyCep'in şikayetlerine bakabilirsiniz.Yenilenmiş Telefonlara bak bence 10.000 TL'ye güzel ürünler çıkabilir ben easycep üzerinden ıphone x almıştım hala evde duruyor cayır cayır çalışıyor
- Makaleler
- 43
Her ne kadar bu saatten sonra pek tavsiye etmesem de bütçeniz de göz önünde bulundurulduğu zaman 2. el alacağınız temiz bir iPhone XS, bu bütçede alabileceğiniz bütün Android telefonlardan iyi olur.
Yanlış yönlendirmedim, daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım. Kendi tecrübelerimce gayet memnun kaldım ve önerdim ayrıca sadece ben değil çok yakından tanıdığım biri ordan telefon aldı o da memnun kaldı.Yanlış yönlendirmeyelim lütfen. EasyCep'in şikayetlerine bakabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-