Uranos

Üstün
Yer
Adana
Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.

Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.

Son düzenleme:
Şu an iPhone XS Max kullanıyorum ve telefonum çok eskidi, kışa doğru yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung S24 Ultra modeli fiyatına göre çok uygun geldi, sizce almaya değer mi? Hayatım boyunca çok az bir süre Samsung kullandım alışabilir miyim bilmiyorum.
Alınır. Alışılmayacak bir şey yok hocam mis gibi telefon.

Ayrıca telefonda ekran görüntüsü alma özelliği var mı? Önceden kullandığım Samsung telefonda SS özelliği yoktu, kendim uygulama indirip ekran görüntüsü alıyordum.

S24 Ultra artık çok eski bir telefon. Bütçeniz nedir? Sıfır mı alacaksınız?
Ayrıca en son kullandığınız Samsung telefon touchwiz miydi SS özelliği şu an en kötü Samsung telefonda bile var. Almayı düşündüğünüz cihaz amiral gemisi, bu özellik var mı yok mu demek o cihazı küçümsemektir.

S24 Ultra hâlâ çok iyi telefon ve alınır tabii ki. 4K 8K video çeker, NFC özelliği, yapay zeka vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alınır, çağ atlarsın muhtemelen. Güzel telefon. Samsung tarafı istiyorsan bu bütçede en iyisi bu bence. Apple istiyorsan 17'de bir seçenek, ekranı 120 Hz düz model olmasına rağmen. Ben küçük telefon sevdiğim için S24 Ultra almazdım, takoz gibi telefon.

Önceden kullandığınız telefonun Samsung Beam olduğunu varsayarsak şuan var, uzun bir süredir var :D Korkmadan alabilirsiniz, zaten çoğu Android telefonda iPhone kullanıcılarını çekmek amacıyla iPhone'laşma var. Başta az zorlansanız da zamanla alışırsınız.
S24 Ultra artık çok eski bir telefon.
Nasıl? 😰

Önceden kullandığınız telefonun Samsung beam olduğunu varsayarsak şu an var, uzun bir süredir var :D korkmadan alabilirsiniz, zaten çoğu Android telefonda iPhone kullanıcılarını çekmek amacıyla iPhone'laşma var. Başta az zorlansanız da zamanla alışırsınız.

Nasıl? 😰

1 bin TL daha ucuza S25 Ultra alabilir. Gidip hâla daha S24 Ultra övmeniz saçma. Kabullenmek lazım. Kullanan kullanır taş gibi evet ama artık satın alınmaz.

Bütçem belli değil F/P bir şey arıyorum, sıfır olması şart.

S24 Ultra yerine S25 Ultra alırsın. Ama iyi batarya arıyorsan ve Samsung istiyorsan s Plus ile a serisi dışındaki Samsung cihazlar seni üzecektir.
F/P konusunda hem S24 Ultra hem S25 Ultra'dan ucuz ve daha iyi pil ile gelen S26+ ı tercih edebilirsin öncelik kamera değilse. 2600 sevilmesede çok üzeceğini düşünmüyorum. Tensor gibi.
Senin yerinde olsam S27 serisi beklerdim çok acelesi var mı?