O da olabilir ya da iki cihazda DP alt-mode'a sahip. Monitöre bağlayarak da oynayabilir.
Tabletlerde İpad üstün, ikinci elde 40 civarına M4 çipli İpad Pro bulunur.
Sıfır fiyatlarını konuşursak M5 çipli dâhâ mantıklı oluyor.
Sıfır olarak belki Honor Magicpad 4 olabilir, kağıt üstü özelliklerde iyi ama soğutma ve ısı yayılımı performansına bakma fırsatı bulamadım.

Bu yazılımıyla Samsung'u övenler ne içiyor anlamıyorum. Kendi forumunda bile her güncellemede isyan edenler dolu. One UI fazla abartılıyor, göründüğü gibi sorunsuz değil tam tersine gereksiz ağır. Giriş seviyesi A serisini hiç düşünemiyorum S'ler bile berbat.
8 GB RAM'li S23'de pil omru disinda sorun yasamiyorum. Poco'nun sahip oldugu buglara da sahip degil. Android Launcher'lari arasinda 8 GB RAM ile bile iyi seviyede bir stabilizasyon sunuyor. Bizzat kullanici olarak konusuyorum. Forumlarda ki ragebaitlere gore degil.

Tabletlerde İpad üstün, ikinci elde 40 civarına M4 çipli İpad Pro bulunur. Sıfır olarak belki Honor Magicpad 4 olabilir, kağıt üstü özelliklerde iyi ama soğutma ve ısı yayılımı performansına bakma fırsatı bulamadım.
Evet, SoC olarak ve USB portu olarak + profesyonel yazılım olarak Apple önde hala ama oyun için berbat hala.

Qualcomm dışında tüm firmalarda ciddi optimizasyon sorunu var. Ayrıca Turnip gibi üçüncü parti (hem de rootsuz) sürücü kullanılabiliyor Adreno'da. Oyun ve Windows kurmak için her zaman Qualcomm cihaz öncelikli olmalı.
Özel bir şart belirtmemiş konu sahibi, o tarz şeyler o belirtmediği sürece egzotik kalır.
F8 Ultra özelinde kendi özel kablosuz şarj cihazını kullanmıyorsan kablosuz şarj hızı berbat, aynısı kablolu şarj için de geçerli. Yüksek voltajlı adaptör istiyor, ek olarak da ısınma mevzusu daha kötü. O yüzden özel bir kullanım amacı olmadığı sürece bu ikili arasında benim önereceğim bir cihaz olmaz.

Özel bir şart belirtmemiş konu sahibi, o tarz şeyler o belirtmediği sürece egzotik kalır.
F8 Ultra özelinde kendi özel kablosuz şarj cihazını kullanmıyorsan kablosuz şarj hızı berbat, aynısı kablolu şarj için de geçerli. Yüksek voltajlı adaptör istiyor, ek olarak da ısınma mevzusu daha kötü. O yüzden özel bir kullanım amacı olmadığı sürece bu ikili arasında benim önereceğim bir cihaz olmaz.
Telefonun kablolu şarj protokolü Xiaomi'nin değil (bu sebeple PPS + USB PD 3.0 olan herhangi bir 100W ve üzeri adaptör sorunsuz çalışıyor). Kablosuz da ise Xiaomi'nin kendi protokolü olduğundan öyle, hiçbir firma desteklemediği için kendi standları şart dediğiniz gibi.

Bu yazılımıyla Samsung'u övenler ne içiyor anlamıyorum. Kendi forumunda bile her güncellemede isyan edenler dolu. One UI fazla abartılıyor, göründüğü gibi sorunsuz değil tam tersine gereksiz ağır. Giriş seviyesi A serisini hiç düşünemiyorum S'ler bile berbat.
Alt seviye telefonlar için ağır kalabildiği doğru ama genel manada OneUI şu anda piyasada alınabilecek en iyi arayüzlerden. Ekosistem tarafı da cabası.
Uzun vadede kafa rahatlığı isteyen ya Samsung almalı, ya da Apple. Diğerlerinin muhteşem destek seviyeleri göz yaşartıyor çünkü. Ha bu ikili de ak kaşık değil ama diğerlerinden daha iyi.

Telefonun kablolu şarj protokolü Xiaomi'nin değil (bu sebeple PPS + USB PD 3.0 olan herhangi bir 100W ve üzeri adaptör sorunsuz çalışıyor). Kablosuz da ise Xiaomi'nin kendi protokolü olduğundan öyle, hiçbir firma desteklemediği için kendi standları şart dediğiniz gibi.
Protokol vb. konularda Apple'a laf ederiz genelde ama Xiaomi bu konuda gerçek anlamda en kötü marka.
1784909323194.webp
X3 NFC özelinde konuşulmuş bir konudan, öteki forumdan.

Alt seviye telefonlar için ağır kalabildiği doğru ama genel manada OneUI şu anda piyasada alınabilecek en iyi arayüzlerden. Ekosistem tarafı da cabası.
Uzun vadede kafa rahatlığı isteyen ya Samsung almalı, ya da Apple. Diğerlerinin muhteşem destek seviyeleri göz yaşartıyor çünkü. Ha bu ikili de ak kaşık değil ama diğerlerinden daha iyi.

Protokol vb. konularda Apple'a laf ederiz genelde ama Xiaomi bu konuda gerçek anlamda en kötü marka.
X3 NFC özelinde konuşulmuş bir konudan, öteki forumdan.
Eski modellerde öyleydi ama artık bıraktılar. USB-IF'nin standartı neyse direkt o var F8 Ultra'da vs (universal PPS deme sebepleri bu, biz kullanıcıları sonunda dinlediler yani).

Tabletlerde iPad üstün, ikinci elde 40 civarına M4 çipli iPad Pro bulunur.
Sıfır fiyatlarını konuşursak M5 çipli dâhâ mantıklı oluyor.
Sıfır olarak belki Honor Magicpad 4 olabilir, kağıt üstü özelliklerde iyi ama soğutma ve ısı yayılımı performansına bakma fırsatı bulamadım.

Ben buldum hocam, macigpad 4 ısınıyor. Allandıra ballandıra soğutma teknolojisi övülüyor ama iPad Pro m4'üm bile çok daha az ısınıyordu.