İyi forumlar.

Galaxy S23 Ultra kullanıyorum ve çok memnunum; ancak ekranını kırdım ve tamir ettirmek yerine telefon değiştirmeye karar verdim.

Belli bir süredir telefonları takip etmediğim için konu açma gereği duydum. S23 Ultra'dan sonra buna geçersem ne değişir? Fiyatını katmadan değerlendirin.

Herhangi bir sorunu var mı?

Neredeyse hiçbir şey hocam. Batarya aynı, kameralar çoğunlukla aynı, işlemcideki farkı render almıyorsanız hissedemezsiniz. Sadece privacy display geliyor o da sorunlu zaten bir sürü ekran kırmızılaşmış. Dolaysıyla size önerim S25 Ultra olur. Hem daha az ödemiş olursunuz hem de ekran sorununuz olmaz. Hatta eğer ikinci el S24 Ultra bulursanız tadından yenmez, en azından titanyum kullanırsınız.

İyi forumlar.

Galaxy S23 Ultra kullanıyorum ve çok memnunum; ancak ekranını kırdım ve tamir ettirmek yerine telefon değiştirmeye karar verdim.

Belli bir süredir telefonları takip etmediğim için konu açma gereği duydum. S23 Ultra'dan sonra buna geçersem ne değişir? Fiyatını katmadan değerlendirin.

Her hangi bir sorunu bildiğim kadarıyla yok, privacy displayden dolayı ekran kalitesinden biraz feragat edersin sadece, 8 gen 2 ve 8 elite üzerinden konuşacak olursak, emülatör kullanımında bile kayda değer fark var, ama tavsiyem düz 26 olur.

İyi sosyaller.

Sorunu yok. Sadece kırmızı şey ortaya çıkmış ama Samsung bunu biliyor. Yani sizde çıksa yüksek ihtimalle değişim ya da tamir sağlanacaktır. Ayrıca One UI 9 ile çok daha iyi seviyeye çıkarıldı gizlilik özelliği.
Ancak size önerim S27 Ultra beklemeniz. S25 ultrada alınmaz bütçe sıkıntınız olmadığından. S27 Ultra yı bekleyin pişman olmazsınız büyük ihtimalle.

Sorunu yok. Sadece kırmızı şey ortaya çıkmış ama Samsung bunu biliyor. Yani sizde çıksa yüksek ihtimalle değişim ya da tamir sağlanacaktır. Ayrıca One UI 9 ile çok daha iyi seviyeye çıkarıldı gizlilik özelliği.
Ancak size önerim S27 Ultra beklemeniz. S25 ultrada alınmaz bütçe sıkıntınız olmadığından. S27 Ultra yı bekleyin pişman olmazsınız büyük ihtimalle.

Açıkçası telefonu yurtdışı alacağım için sorun olmaması gerekiyor. Bu tam olarak nasıl bir sorun?

Beyler, arkadaş yakınım, biraz da ben el atmak istedim, ekran fiyatı ortalaması 13-15k, ayrıca cihaz yurtdışı olduğu için Samsung cihaza bakmıyor, her hangi bildiğimiz bir kurumsal da yok, bu gün başka bir Samsung telefonda ikimizin şahit olduğu bir olay üzerine telefoncularda değiştirmek yerine 0 cihaz alma kararı aldı ensar, ona göre değerlendirin.

İyi forumlar.

Batarya ve kamera da bir tık iyileşme yaşarsın, onun dışında aynı

Kamera konusunda ayni sensoru kullaniyor S23 Ultra ve S26 Ultra. Kamera icin gecilmez. NPU ve ISP gelistirmelerini saymiyorum tabii. Batarya omru olarak S26+'dan sonra Samsung'un cikardigi en iyi telefon. Fakat hala yeterli batarya omrune sahip degil. Alinir alinmaz diyemeyecegim. Beklentin 2026 model bir S23 Ultra ise memnun kalirsin.