Ben kendim için konuşuyorum, bu sefer açıkça ben Xiaomi tercih ederim. Sebebi ise şu anki telefonum S23U 45W destekliyor. Şu an Xiaomi en düşük 60-90 watt şarj adaptör ve kablosu kullanıyor, bunları da yanında veriyor ve uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum. Sorun yaşamadan Redmi Note 9 bile 5 yıl kullanmıştım. Ben Xiaomi 17 ultra seçerdim.

İyi sosyaller.

Galaxy S23 Ultra kullanıyorum ve çok memnunum; ancak ekranını kırdım ve tamir ettirmek yerine telefon değiştirmeye karar verdim.

Belli bir süredir telefonları takip etmediğim için konu açma gereği duydum. S23 Ultra'dan sonra buna geçersem ne değişir? Fiyatını katmadan değerlendirin.

Herhangi bir sorunu var mı?
Hocam çok bir farkı yok bence S23'ten devam edin.

Yurt dışından alırsanız IMEI açısından sorun oluşabiliyor.

Nasıl bir sorun?

Ya S27 Ultra serisinden beklenmeli ya da S25 Ultra alınmalı. S26 serisi bana göre tırnak ucu iyileştirmeyle geldi.

S25 Ultra ile S26 Ultra fiyat açısından çok
benzerler. Kırık dokunmatiği çalışmayan ekran ile de 5-6 ay bekleme lüksüm olamaz.

Hocam çok bir farkı yok bence S23'ten devam edin.
Ekran değişimine o parayı vermek istemiyorum. Kaldı ki değişimden sonra sorun çıkmayacağı kesin değil.

Donanımsalda olabilir. Dediğim gibi Samsung bu sorunu bildiği için problem yok.
Ama dediğimde kararlıyım ve arkasındayım. Bekle S27u al.

Dokunmatiği çalışmayan kırık ekranla bekleyebiliyorsanız siz bekleyin aylarca 😊

Hocam telefona SIM'i taktıktan 120 gün sonra Türkiye'deki Turk Telekom, Türkcell, Vodafone gibi şebekelere erişim engeli geliyor, yani Türkiye hattınız kapanıyor diye biliyorum.

Böyle bir şey duymadım açıkçası. BTK'nin belirlediği kurallar içerisinde yılda bir IMEI için 4 ay kullanım süresi tanınıyor ve her yıl yenileniyor. Ortada kaçak bir kullanım söz konusu değil.

Son düzenleme: