Detaylar
Kim cevapladı?USP için Alpine Camo ya da Tropical Breeze olabilir. Yeni koleksiyonda gelen mavi USP'yi de bekleyebilirsiniz haftaya pazara girer. Mavi skin olduğu için fiyatı oldukça düşük olacaktır.
AWP olarak da o bütçede Duality ya da Atheris olabilir.
d.24
Uzman
USP için Jawbreaker nasıldır? Atherisi beğendim. Glock öneriniz var mı?USP için Alpine Camo ya da Tropical Breeze olabilir. Yeni koleksiyonda gelen mavi USP'yi de bekleyebilirsiniz haftaya pazara girer. Mavi skin olduğu için fiyatı oldukça düşük olacaktır.
Dutchman373
Çalışkan
Glock için Elma Şekeri ya da Okyanus Topoğrafyası, USP kabuk ya da Cyrex, AWP için de arkadaşın dediği gibi Duality ya da Atheris.
Üçünü de bu bütçede alabilirsiniz. Sadece 1 tabanca tercih edecekseniz Glock'ta Vogue ve Shinobu da alabilirsin ya da sadece USP alırsan Blueprint'e de bakabilirsin.
Glock için elma şekeri ya da okyanus topoğrafyası, USP kabuk ya da cyrex, AWP içinde arkadaşın dediği gibi duality ya da atheris.
Üçünü de bu bütçede alabilirsiniz. Sadece 1 tabanca tercih edecekseniz Glock'ta Vogue ve Shinobu da alabilirsin ya da sadece USP alırsan Blueprint'e de bakabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
d.24
Uzman
Jawbreaker?Glock için Elma Şekeri ya da Okyanus Topoğrafyası, USP kabuk ya da Cyrex, AWP için de arkadaşın dediği gibi Duality ya da Atheris.
Ve MP7 için de önerir misiniz? Bütçe dışında ayrı olarak, 5 doları çok geçmesin.
Dutchman373
Çalışkan
Jawbreaker yeni USP modelini kullandığı için pek beğenmiyorum, bence eski USP daha iyiydi. Yeni USP modelini seviyorsanız kullanabilirsiniz.
MP7 için de Güç Çekirdeği, Mercan Pateh, Sadece Gülümse ve Sirüs bakabilirsiniz.
MP7 için de Güç Çekirdeği, Mercan Pateh, Sadece Gülümse ve Sirüs bakabilirsiniz.
Jawbreaker bence güzel skin, alınır ama onu almak yerine Glock + USP'yi direkt 10 dolara kombolasanız daha hoş olur. Glock önerisi olarak Alacakaranlık Tavşanı, Block-18, Okyanus Topografyası olabilir.
d.24
Uzman
Jawbreaker'ı 250 TL'ye aldım, Glock için şu an Okyanus Topografyası var ama çok beğenmiyorum. AWP Atheris, AK Ice Coaled, M4 Black Lotus diye gidiyor şu an.Jawbreaker bence güzel skin, alınır ama onu almak yerine Glock + USP'yi direkt 10 dolara kombolasanız daha hoş olur. Glock önerisi olarak Alacakaranlık Tavşanı, Block-18, Okyanus Topografyası olabilir.
Glock için 5 dolara yaklaşırsanız Shinobu bayağı güzel, kendim de kullanıyorum.Jawbreaker'ı 250 TL'ye aldım, Glock için şu an Okyanus Topografyası var ama çok beğenmiyorum. AWP Atheris, AK Ice Coaled, M4 Black Lotus diye gidiyor şu an.
d.24
Uzman
Evet, onu istiyorum zaten.Glock için 5 dolara yaklaşırsanız Shinobu bayağı güzel, kendim de kullanıyorum.
MP7 için ne önerirsin? Bir de SSG.Glock için 5 dolara yaklaşırsanız Shinobu bayağı güzel, kendim de kullanıyorum.