Ömer_Yeter
Yetkin
Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. RE 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?
Saints Row için bence para vermeyin oyun eski ve pek sarmıyor. Bende var, şu ana kadar bir kez girdim, bir daha da oynamadım.Eki Görüntüle 238348
Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. RE 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?
Saints Row için bence para vermeyin oyun eski ve pek sarmıyor. Bende var, şu ana kadar bir kez girdim, bir daha da oynamadım.
Eki Görüntüle 238348
Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. Re 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?
Hocam herkes düşündürücü emojisi attı diye attım sepetiniz güzel hocam alınır.Eki Görüntüle 238348
Eki Görüntüle 238348
Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. Re 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?