Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
1775240162572.webp

Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. RE 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?

Eki Görüntüle 238348

Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. Re 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?

Layers of Fear 1 yerine Layers of Fear 2 33 TL Epic'te. Yine 1 alacağım derseniz başka, diğerleri bilmediğim oyunlar olduğundan pek yorum yapmayacağım. İndirime girdiğinde ileride veya buradan bir oyundan vazgeçerseniz Serious Sam serisi çok ucuza düşüyor. Kaçırmayın derim HD'ler dahil.

Eki Görüntüle 238348

Saints Row serisini bir denemek istiyorum. Ondan dolayı ekledim. Onun dışında da Street Fighter 2 ile geçmişten büyük anılarım var. Re 5 ise gözüme hoş geldiği için ekledim. Sizce 10 dolara bu oyunlar değer mi?

Buradaki oyunlar bende olsa indirmeye bile tahammül etmem o fiyata ben olsam Dying Light 2 alırdım eğer ilk seriyi oynamadiysan 71TL'ye alabilirsin https://store.epicgames.com/tr/p/dying-light oradaki oyunlara göre daha iyidir.