10 GB ayrılmamış alan C diski ile nasıl birleştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EiMiko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 178
  • Etiketler Etiketler
    alan nasıl
Makaleler
4
Yer
Kuruçeşme
MSI DriverCD için 10 GB'lık alan kesmiş SSD'den. Bu alan ile de işim biteli çok olduğundan biçimlendirip ayrılmamış alan yapıp disk ile birleştirmek istedim fakat olmuyor. Minitool Partition Wizard'da ne extend ne de merge alanları var, bu yüzden o uygulama da işime yaramadı. Ne yaparak birleştirebilirim diski? Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk Yönetimi ile olmuyor mu? Ekteki gibi C diskini genişleterek o 10 GB kısmı C içine atabilmek lazım.
*Bende alan olmadığı için genişlet kısmı aktif değil.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.12.01 - 15.31.51.73.webp
    14 KB · Görüntüleme: 79
O zaman anladığıma göre bu yöntem haricinde sadece sıfırdan format atarsam bu durum çözülür. Bu yöntem ziyadesiyle risk barındırmakta.

Son düzenleme:
O zaman anladığıma göre bu yöntem haricinde sadece sıfırdan format atarsam bu durum çözülür. Bu yöntem ziyadesiyle risk barındırmakta.
MiniTool Partition Wizard da is yapabiliyor denememis olsam da. Memnun arkadas coktur fakat bu disk isleri pek cafcafli isler, saglam kalir kalmaz ne desem yalan olur.

MiniTool Partition Wizard da is yapabiliyor denememis olsam da. Memnun arkadas coktur fakat bu disk isleri pek cafcafli isler, saglam kalir kalmaz ne desem yalan olur.
Eski Free sürümlerinde (12.3 vs.) merge veya extend var fakat 12.8 Free sürümünde bulamadım. Online setup olduğu için 12.3 indirsem de 12.8 indiriyor. O yüzden benim çözüm format herhalde. Riskli bir iş dediğiniz gibi zaten, 2.5 aylık laptopun SSD'yi çöp etmeyelim sonra.

SSD'yi cop etmekten ziyade Windows Boot Manager nerede lan bu windows diyebilir, dediginiz sey cok uc. Iyice cop etmisler programi demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…