Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Bizi İngiliz sömürgesine dönüştürmelerine izin vermediğin, bu toprakları savunurken gazi olduğun, Osmanlı’nın ve askeriyenin yozlaşmışlığına karşı dimdik durduğun, soyluların değil Anadolu insanının, Araplığın değil Türklüğün yanında yer aldığın ve bu ülke ile halkı için yaptığın daha sayısız şey için teşekkürler Atam.
Koskoca bir ömrü bu Vatan'a adamış, yüreğiyle, inancıyla çok büyük. Atam. Unutulmayacaksın.
Atam'ı anladığım için, kıymetini bildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her zamanki gibi saygı ve minnetle anıyorum.
Saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz...
KökBilgi
Uzman
Kalbimizdesin Atam, Türk düşmanlarına karşı yakmış olduğun intikam meşalesini taşıyarak kim bizden kim değil vatanı aydınlattın. Artık o düşmanlar gün yüzüne çıktı, sana saldırmaya çalışıyorlar lakin bilmedikleri bir husus var. O da senin, Mustafa Kemal'in Askerleri olduğumuzdur. Senin de deyiminle "Türk Devletine teveccüh edecek her tehlikeyi kemali şiddetle men" edeceğiz! Huzur içinde uyuyasın.
Physic
Üstün
X üzerinde şu sıralar Atatürk karşıtı çok fazla post görüyorum, aklıma bir şeyler geliyor da yarın şafak baskını yemek istemiyorum. Neyse böyle bir günde de daha fazla şunlarla kafa şişirmeyelim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Buraya bir sözünü de bırakayım hazır yazarken.
“Tek bir dileğim var. Ben öldükten sonra beni millete unutturmasınlar. O kadar sevdiğim milletin beni unutması, ruhum için en acı azap olur.” ~ Mustafa Kemal Atatürk
Seni unutturmayacağız, unutmayacağız! Işıklar içinde uyu.
“Tek bir dileğim var. Ben öldükten sonra beni millete unutturmasınlar. O kadar sevdiğim milletin beni unutması, ruhum için en acı azap olur.” ~ Mustafa Kemal Atatürk
Seni unutturmayacağız, unutmayacağız! Işıklar içinde uyu.