Merhaba,

PC'yi TV'ye HDMI ile bağlayıp konsol deneyimi yaşamak istiyorum, bunun için 10 metre HDMI kablosuna ihtiyacım var.

4K 60 Hz bağlantı olacak. 10 metre veri kaybı olmadan 4K 60 Hz taşıyacak HDMI kablosu önerebilir misiniz?

Merhaba,

PC'yi TV'ye HDMI ile bağlayıp konsol deneyimi yaşamak istiyorum, bunun için 10 metre HDMI kablosuna ihtiyacım var.

4K 60 Hz bağlantı olacak. 10 metre veri kaybı olmadan 4K 60 Hz taşıyacak HDMI kablosu önerebilir misiniz?

Veri kaybı olmasın, sanki hiç kablo yokmuş gibi taşısın diyorsanız en az böyle bir şey almalısınız.

Bütçeniz tam olarak nedir? Fiyat olarak, en düşük 200-250 TL'den başlıyor. En azından kaliteli uygun bir marka önerelim bütçenize göre.

Bu attığım siteden uygun kablolara bakabilirsiniz.

Bütçem en uygun hangisiyse o :) attığınız kabloya baktım ama 4K vs yazmıyor, 4K 60Hz taşıyabilmesi için en az 2.1 lazım diye biliyorum.

Maksimum 1K galiba.

Bütçem en uygun hangisiyse o :) attığınız kabloya baktım ama 4K vs yazmıyor, 4K 60Hz taşıyabilmesi için en az 2.1 lazım diye biliyorum.

Veri kaybı olmasın, sanki hiç kablo yokmuş gibi taşısın diyorsanız en az böyle bir şey almalısınız.

Arkadaşımızın attığını direkt alıp geçin. Ugreen zaten kalite olarak 1 numaradır.

HDMI 1.4 diyor 4K 60Hz taşır mı?

Ben geçenlerde ucuz diye 400 liraya aldım ve bozuk çıktı. Düzgün bir şey almanızı öneririm. 1.000 TL verebilir misiniz?

Evet.

ELECTROON 10 Metre 8K 2.1v 7680x4320 HDMI Kablo Çok renkli Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu nasıl sizce HDMI 2.1 diyor.