Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Alın Skoda SuperB, bakın keyfinize. Arabanın kralı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Max Verstappen
Yetkin
Bu butcede "ne tercih edilmeli"den ziyade ne aradiginiz daha onemli, bunlari yazmaniz iyi olur.
Her Alman aracini da almayin. Eski Alman tanklari yok artik. 5.5 milyona C serisi alirsiniz, Guney Afrika uretimli bir tane gelir, konsola dokundugunuzda cikan trim sesinden igrenirsiniz.
Her Alman aracini da almayin. Eski Alman tanklari yok artik. 5.5 milyona C serisi alirsiniz, Guney Afrika uretimli bir tane gelir, konsola dokundugunuzda cikan trim sesinden igrenirsiniz.
Vadbav
Başarılı
Ben de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.Bu butcede "ne tercih edilmeli"den ziyade ne aradiginiz daha onemli, bunlari yazmaniz iyi olur.
5
5124
Ziyaretçi
Babam için 10.000.000 TL bütçe ile araç önerisi rica ediyorum. Güncel olarak hangi araç tercih edilmeli ve neden?
10 milyon TL’ye rastgele bir araç önerisi yapamayız, öncelikle ne tarz istiyorsunuz? Ne özellikler olmalı? Onları belirtin.
Max Verstappen
Yetkin
Modele ve uretim yerine gore degisiyor hocam. Sormayi unutmusum. Sifir takintiniz var mi? Yoksa butcenizin yari fiyatina gayet dusuk kilometrede A6 45 TFSI alabilirsiniz. Kalan parayi da degerlendirirsiniz. Konforunu soylememe gerek yok, konforsuz olsa devlet buyuklerimiz (!) kullanmazdiBen de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.
Arabadan ne beklediginizi sorma sebebim, bu butceye Porsche 718 Boxster da geliyor mesela. Genc isidir, gosterislidir de ama aileye uymaz. Yanlis anlamamissinizdir umarim
Aklında özel bir model var mı?