Bu butcede "ne tercih edilmeli"den ziyade ne aradiginiz daha onemli, bunlari yazmaniz iyi olur.

Her Alman aracini da almayin. Eski Alman tanklari yok artik. 5.5 milyona C serisi alirsiniz, Guney Afrika uretimli bir tane gelir, konsola dokundugunuzda cikan trim sesinden igrenirsiniz.

Bu butcede "ne tercih edilmeli"den ziyade ne aradiginiz daha onemli, bunlari yazmaniz iyi olur.

Her Alman aracini da almayin. Eski Alman tanklari yok artik. 5.5 milyona C serisi alirsiniz, Guney Afrika uretimli bir tane gelir, konsola dokundugunuzda cikan trim sesinden igrenirsiniz.
Ben de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.
Modele ve uretim yerine gore degisiyor hocam. Sormayi unutmusum. Sifir takintiniz var mi? Yoksa butcenizin yari fiyatina gayet dusuk kilometrede A6 45 TFSI alabilirsiniz. Kalan parayi da degerlendirirsiniz. Konforunu soylememe gerek yok, konforsuz olsa devlet buyuklerimiz (!) kullanmazdi :)

Arabadan ne beklediginizi sorma sebebim, bu butceye Porsche 718 Boxster da geliyor mesela. Genc isidir, gosterislidir de ama aileye uymaz. Yanlis anlamamissinizdir umarim :)