10 milyon TL bütçeye araç önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vadbav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 460
  • Etiketler Etiketler
    araç önerisi

Vadbav

Başarılı
Babam için 10.000.000 TL bütçe ile araç önerisi rica ediyorum. Güncel olarak hangi araç tercih edilmeli ve neden?

Sedan mı, SUV mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butcede "ne tercih edilmeli"den ziyade ne aradiginiz daha onemli, bunlari yazmaniz iyi olur.

Her Alman aracini da almayin. Eski Alman tanklari yok artik. 5.5 milyona C serisi alirsiniz, Guney Afrika uretimli bir tane gelir, konsola dokundugunuzda cikan trim sesinden igrenirsiniz.

Ben de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.

Babam için 10.000.000 TL bütçe ile araç önerisi rica ediyorum. Güncel olarak hangi araç tercih edilmeli ve neden?

10 milyon TL’ye rastgele bir araç önerisi yapamayız, öncelikle ne tarz istiyorsunuz? Ne özellikler olmalı? Onları belirtin.

@Vadbav

Sedan olarak Audi A6 olabilir fakat yine de istediğiniz özelliklere göre değişir.

Ben de bu yüzden sordum hocam. Eski kalitesi yok diyor çoğu kişi. Aradığımız şey konfor ve babam gösterişine biraz düşkündür, buna hitap etmesi önemli.
Modele ve uretim yerine gore degisiyor hocam. Sormayi unutmusum. Sifir takintiniz var mi? Yoksa butcenizin yari fiyatina gayet dusuk kilometrede A6 45 TFSI alabilirsiniz. Kalan parayi da degerlendirirsiniz. Konforunu soylememe gerek yok, konforsuz olsa devlet buyuklerimiz (!) kullanmazdi

Arabadan ne beklediginizi sorma sebebim, bu butceye Porsche 718 Boxster da geliyor mesela. Genc isidir, gosterislidir de ama aileye uymaz. Yanlis anlamamissinizdir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…