11568

Uzman
FC25'i CS2 kasalarını satarak almıştım ama performans, oynanış ve ayar sorunları nedeniyle hiç memnun kalmadım. Oyunu 10 saat oynamış olmama rağmen, satın aldıktan sonra 24 saat içinde iade talebi açtım.

Detaylı ve düzgün bir İngilizce açıklama ile (teknik sorunları, uğraştığımı, memnuniyetsizliğimi belirttim) Steam'e yazdım. İlk başta dönüş olmadı, ben de “bu satın alımla ilgili bir sorum var” seçeneğiyle tekrar iletişime geçtim.

Sonuç: Steam destek iade talebimi müşteri memnuniyeti jesti olarak kabul etti ve parayı Steam cüzdanıma geri yükledi.

10 saat geçse de, iyi niyetli ve açık bir açıklamayla iade alma şansınız var.

Ekran Görüntüsü (24).webp

@11568, evet var. Ben de geçen senelerde 2 saatten fazla oynadığım oyunu iade ettiğimi hatırlıyorum. Steam tamamen kullanıcı odaklı ve kullanıcısının iyi niyetine bakıyor. Düzgün bir açıklama ve temiz bir sayfa ile iade kabul ediyorlar.

Sürekli iade yapan birisinin iadelerini belli bir süre sonra "Bu aşamadan sonra iadeleriniz kabul edilmeyebilir." diyerek reddetmeye başlıyorlar zaten.

@11568, evet var. Ben de geçen senelerde 2 saatten fazla oynadığım oyunu iade ettiğimi hatırlıyorum. Steam tamamen kullanıcı odaklı ve kullanıcısının iyi niyetine bakıyor. Düzgün bir açıklama ve temiz bir sayfa ile iade kabul ediyorlar.

Sürekli iade yapan birisinin iadelerini belli bir süre sonra "bu aşamadan sonra iadeleriniz kabul edilmeyebilir." diyerek reddetmeye başlıyorlar zaten.

ChatGPT sağ olsun doğal kaliteli İngilizce metin hazırladı buraya bırakıyorum faydalanmak isteyenler kullanabilir.

Subject: Refund request for FC25 – ticket #[HT-BDTX-FFX7-Y83F] – persistent technical ıssues and unplayable Experience.

Dear [Support Team/Customer Service],

I am following up on my active refund request (ticket #: [HT-BDTX-FFX7-Y83F]) for FC25. ı'm reaching out to provide further details regarding my Experience and to request an exception if necessary, as the Game has proven unplayable despite extensive effort.

I've spent over 9 hours attempting to fix serious technical issues, including sudden FPS drops, broken gameplay physics, and settings that fail to apply properly. Simply setting up the Game and attempting to play took more than 2 hours, and even then the performance remained poor.

Additionally, ı experienced ongoing problems with the online connection and Launcher stability. After a recent Update, the Game began crashing to desktop—even during Basic test runs. These issues occurred consistently and made any meaningful gameplay impossible.

Although ı opened this refund request slightly after the 24-hour mark, it was only because ı genuinely tried to Resolve the problems on my own first. After exhausting all options, ı realized that the negative reviews Reflect real, ongoing issues with the Game.

I kindly request that you review my case and consider approving the refund due to the unplayable condition of the Game and the time ı've Lost trying to fix it.

Thank you for your time and understanding.

Best regards,
[Your Full Name / Account Name]

FC25'i CS2 kasalarını satarak almıştım ama performans, oynanış ve ayar sorunları nedeniyle hiç memnun kalmadım. Oyunu 10 saat oynamış olmama rağmen, satın aldıktan sonra 24 saat içinde iade talebi açtım.

Detaylı ve düzgün bir İngilizce açıklama ile (teknik sorunları, uğraştığımı, memnuniyetsizliğimi belirttim) Steam'e yazdım. İlk başta dönüş olmadı, ben de “bu satın alımla ilgili bir sorum var” seçeneğiyle tekrar iletişime geçtim.

Sonuç: Steam destek iade talebimi müşteri memnuniyeti jesti olarak kabul etti ve parayı Steam cüzdanıma geri yükledi.

Eki Görüntüle 157334

Bunu Steam zaten yapıyor sürekli oyun deneyip iade eden biriyim.

Mesela ayda 8-10 oyun alıyorum bunların 1-3'ü iade olarak yapıyorum genelde. 2 saat oynama şartı Steam için bir koruma yani 2 saat üstünü kabul etmeme hakkı var. Ama genelde kabul ediliyor bilgin olsun. Muhtemelen bu durum kötüye kullanımı engellemek için konulan bir şey örneğin her oyunu alıp 2 saat oynayıp iade eden biri için Steam'den ban yiyebileceğini bile düşünüyorum.

Benim de şöyle bir olayım var bir oyun aldım 1 saat falan oynayıp evden çıkmıştım oyun PC de açık kalıp 14 saat civarı bir oynama süresine ulaşmıştı onu dahi iade edebilmiştim.

Eki Görüntüle 157334

Yapay zeka ile mi yaptın açıklamayı.

Her oyunu alıp 2 saat oynayıp iade eden biri için Steam'den ban yiyebileceğini bile düşünüyorum.
Bulunuyor.

SUİSTİMAL​

İadeler Steam üzerinden ürün alımında risk faktörünü ortadan kaldırmak üzere tasarlanmıştır, oyunları elde etmek için ücretsiz bir yol olarak değil. İade hizmetini kötüye kullandığınızı düşünürsek, bunları size sunmayı durdurabiliriz. İndirimden hemen önce alınmış bir ürünün iade edilerek ardından indirimli fiyatıyla satın alınmasını kötüye kullanma olarak değerlendirmiyoruz.