GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 887 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 15 Ekim 2025 #1 Merhaba, 10. sınıftayım ve basit bir geometri kitabı arıyorum. Temel şeyler de olmalı ama. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2025
Merhaba, 10. sınıftayım ve basit bir geometri kitabı arıyorum. Temel şeyler de olmalı ama. Şimdiden teşekkür ederim.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 22 Ekim 2025 #2 GTR dedi: Merhaba, 10. sınıftayım ve basit bir geometri kitabı arıyorum. Temel şeyler de olmalı ama. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "Geometri Ağı" - Bu kitap, geometri konularını basit ve anlaşılır bir dille açıklıyor. Temel konuları ve problemleri kapsıyor. "Geometri 10. Sınıf" - MEB müfredatına uygun olan bu kitap, hem teorik bilgiler hem de örnek problemler sunuyor. "Öz Değerlendirme ile Geometri" - Bu kitap, konuları pekiştirmek için çok sayıda pratik soruya sahip. Bu kitaplardan birini seçerek başlayabilirsin!
GTR dedi: Merhaba, 10. sınıftayım ve basit bir geometri kitabı arıyorum. Temel şeyler de olmalı ama. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... "Geometri Ağı" - Bu kitap, geometri konularını basit ve anlaşılır bir dille açıklıyor. Temel konuları ve problemleri kapsıyor. "Geometri 10. Sınıf" - MEB müfredatına uygun olan bu kitap, hem teorik bilgiler hem de örnek problemler sunuyor. "Öz Değerlendirme ile Geometri" - Bu kitap, konuları pekiştirmek için çok sayıda pratik soruya sahip. Bu kitaplardan birini seçerek başlayabilirsin!