31448

Becerikli
Selam. 10. sınıf icin soruları en temelden soran test kitabı arıyorum. Ayrıca test kitabında icinde her dersten soru ve konu anlatımı olması tercihim. Ama icinde konu anlatımı olmasa ve icinde her dersten yerine tek dersten matematikten sorular olsa da olur. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Bilgi Sarmal en temelden başlamak için uygun olduğunu düşünmüyorum
Zor falan değil; en temelden alıyor, bütün kazanımlardan başlıyor ve kolaydan zora doğru gidiyor.

Hadi her şeyi bıraktım, arkadaş 10. sınıf; TYT matematik almıyor, AYT matematik almıyor. 10. sınıfa yönelik bir kitabın tamamı 10. sınıflar için ayrılmışsa içinde kolay soru da bolca bulunur, orta da bulunur, zor da bulunur. Burada TYT–AYT kitabı almıyoruz ki; TYT–AYT kitaplarında bile en temelden başlıyor, en temelden.

Zor falan değil; en temelden alıyor, bütün kazanımlardan başlıyor ve kolaydan zora doğru gidiyor.

Hadi her şeyi bıraktım, arkadaş 10. sınıf; TYT matematik almıyor, AYT matematik almıyor. 10. sınıfa yönelik bir kitabın tamamı 10. sınıflar için ayrılmışsa içinde kolay soru da bolca bulunur, orta da bulunur, zor da bulunur. Burada tyt–ayt kitabı almıyoruz ki; tyt–ayt kitaplarında bile en temelden başlıyor, en temelden.

Hocam amacım polemik değil ancak dediğinize katılmıyorum. Bilgi Sarmal'da başlangıç sorularında dahi bir seviye farkı bulunuyor. Buyurun iki yayınında 9. sınıf kitaplarından birer sayfanın fotoğrafını çektim. Sonuç yayınlarını kardeşim okulunda işliyorlar, Bilgi Sarmal'ı da evde çözüyor genelde. Sonuç yayınlarının alıştırma kısmından sonraki testleri ile Bilgi Sarmal'ın alıştırma kısmı karşılaştırsın yazar arkadaş kendisi karar versin kaynak zorluğuna.

(Çözülmemiş olan Bilgi Sarmal)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-14 at 21.44.06 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-02-14 at 21.44.06 (1).webp
    588,6 KB · Görüntüleme: 40
  • WhatsApp Image 2026-02-14 at 21.44.06.webp
    WhatsApp Image 2026-02-14 at 21.44.06.webp
    511,8 KB · Görüntüleme: 36

Hadi her şeyi bıraktım, arkadaş 10. sınıf; TYT matematik almıyor, AYT matematik almıyor. 10. sınıfa yönelik bir kitabın tamamı 10. sınıflar için ayrılmışsa içinde kolay soru da bolca bulunur, orta da bulunur, zor da bulunur. Burada tyt–ayt kitabı almıyoruz ki; tyt–ayt kitaplarında bile en temelden başlıyor, en temelden.

Hocam amacım polemik değil ancak dediğinize katılmıyorum. Bilgi Sarmal'da başlangıç sorularında dahi bir seviye farkı bulunuyor. Buyurun iki yayınında 9. sınıf kitaplarından birer sayfanın fotoğrafını çektim. Sonuç yayınlarını kardeşim okulunda işliyorlar, Bilgi Sarmal'ı da evde çözüyor genelde. Sonuç yayınlarının alıştırma kısmından sonraki testleri ile Bilgi Sarmal'ın alıştırma kısmı karşılaştırsın yazar arkadaş kendisi karar versin kaynak zorluğuna.

(Çözülmemiş olan Bilgi Sarmal)

Anladım hocam ayrıca sonuç olarak hangi daha kolay olur? Ve özür dilerim fotoğraflardan hangisinin daha kolay olduğunu anlayamadım.

Son düzenleme: