Detaylar
Kim cevapladı?Art The Clown
Üstün
Matematik temeli olmayan kişiler genelde antrenmanlarla matematik kitabı ile başlarlar bizim dershane de vardı bir tane derslere giriyordu ama anlamıyordu antrenmanlarla matematik ile başladı şimdi matematiği daha iyi anlıyordur herhalde şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama azim ile çalışıyordu çocuk.
except
Uzman
- Makaleler
- 1
10.sınıfa geçtiğinizde matematik temeliniz yoksa sayısal ya da eşit ağırlık seçmemek sanki sizin açınızdan daha iyi olacak gibi? Matematik olmadan fiziğinizin iyi olmadığı düşünülürse, biyoloji dersine ilginiz varsa eşit ağırlık seçilip matematik temellerine yoğunlaşılabilir.
Dediğiniz gibi "diğer dersleriniz" gerçekten iyiyse, yani kimya,biyoloji,fizik gibi derslerde ortalama bir öğrenciyseniz, o zaman başaramayacağınız bir şey yok. Sayısal seçin ve gece gündüz matematik çalışın. Hiçbir zaman geç değildir.
Şu kitap ucuz ve yeterli gibi.
Maddi güç var ise özel hoca tutulabilir. Durumum sizin kadar kötü değildi fakat matematikte ortalama bir öğrenci de değildim. Bir yıl özel ders aldım, matematik hakkında görüşlerim değişti. Çalışıp anlayamadığım şeyleri anlıyabiliyordum.
Mühendislik matematiğini AA ile geçmiştim üniversitede
(Omü)
Dediğiniz gibi "diğer dersleriniz" gerçekten iyiyse, yani kimya,biyoloji,fizik gibi derslerde ortalama bir öğrenciyseniz, o zaman başaramayacağınız bir şey yok. Sayısal seçin ve gece gündüz matematik çalışın. Hiçbir zaman geç değildir.
Şu kitap ucuz ve yeterli gibi.
Maddi güç var ise özel hoca tutulabilir. Durumum sizin kadar kötü değildi fakat matematikte ortalama bir öğrenci de değildim. Bir yıl özel ders aldım, matematik hakkında görüşlerim değişti. Çalışıp anlayamadığım şeyleri anlıyabiliyordum.
Mühendislik matematiğini AA ile geçmiştim üniversitede
Matematik onu anladığınız anda size ek yakın olacak derstir. Çoğu gördüğünüz konunun amacı bilinmeyenleri bulmak ondan sonra da bilinenleri sorgulamak üzerinedir. Youtube üzerinde "Sml Hoca Matematik" kanalını takip edebilirsiniz. Konuları öğrenirken şu sınavda çıkar diye düşünmek yerine, bu konu neden var diye sorgularsanız gerçekten matematiği öğrenebilirsiniz.
Hazir konu bulmuşken. Bende açıktan bitiriyorum 10.sinifi. Bana da 1 2 kanal önerir misiniz mala anlatır gibi anlatan.
Rehber mat, daha kötüsüne tahtaya vuran hoca vardı onu dinle.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano