Arfber

Becerikli
Epic Games indirimlerinde 10 TL ve altına satışta olan çok güzel oyunlar var. Bazılarını sizlerle paylaşıyorum:

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games indirimlerinde 10 TL ve altına satışta olan çok güzel oyunlar var. Bazılarını sizlerle paylaşıyorum:
Hangilerini önerirsiniz? Sizce ne oynamalıyım almalıyım epic games indirimlerinde? Neredeyse hiçbir oyun oynamıyorum bitirmedim de sarsın kafa dağıtayım güzel gelsin istiyorum.

Bu listeden Limbo, Batman Arkham serisi ve Alan Wake öneririm.
Teşekkürler bakacağım, Alan wake ve batman vardı sanırım. Konu dışı sayılıyormu bilmiyorum ama liste ve fiyatın dışında hangi indirimdeki oyunları önerirsiniz? Dediğim gibi hikaye yada sürükleyici olabilir. Assasins creed, Far cry vs. nasıldır?

Teşekkürler bakacağım, Alan wake ve batman vardı sanırım. Konu dışı sayılıyormu bilmiyorum ama liste ve fiyatın dışında hangi indirimdeki oyunları önerirsiniz? Dediğim gibi hikaye yada sürükleyici olabilir. Assasins creed, Far cry vs. nasıldır?
Assasins Creed serisi güzel, öneririm. Far Cry oynamadım, bilemiyorum. Gizlilik oyunlarını seviyorsanız Hitman'a da bakabilirsiniz. Tomb Raider ve Mafia serilerini de öneririm. Journey oyunu beni çok etkilemişti, dilerseniz ona da bakabilirsiniz.