Detaylar
Kim cevapladı?EsraBehzatHikayesi
Becerikli
CAT Quest 1 veya 2 imparator Epic bize gizemli oyun olarak vermişti. 
Luna1057
Yetkin
WorldBox, Monument Valley 1 ve 2, Sky: Children of The Light. Bir de severse Tiny Island Survival diye bir oyun var, küçük bir adada bir yerlere tıklayarak hareket edip gelişmeye çalışıyorsunuz, ara sıra goblinler geliyor, savaşıyorsunuz. Bir de adanın en tepesinde ev var onun altında da dungeon var.
- Makaleler
- 5
Celeste oynatabilirsiniz. İlk başlarda zor gelebilir kardeşinize ama alıştıktan sonra keyif almaya başlar.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Maşallah önerilerin yarısı bağlımlılık başlatıcı olmuş. 10 yaşında çocuk oynayacak dostlar gözünüzü seveyim ya.

Güzel öneriler teşekkür ederim.WorldBox, Monument Valley 1 ve 2, Sky: Children of The Light. Bir de severse Tiny Island Survival diye bir oyun var, küçük bir adada bir yerlere tıklayarak hareket edip gelişmeye çalışıyorsunuz, ara sıra goblinler geliyor, savaşıyorsunuz. Bir de adanın en tepesinde ev var onun altında da dungeon var.
Nintendo oyunları olarak Zelda gösterdim beğendim dedi. Sağolun hocam güzel öneri için.Minecraft, Stardew Valley, SuperTuxKart, Nintendo'nun oyunları.
DOOM Ethernal nasıl oynanır rehberi yaparsan olabilir dostum.
Gösterdim sever misin diye yalandan, hoşuna gitti valla şok oldum. İleride tutturmasın direksiyon seti al diye hocam bak ocağıma incir ağacı dikmeyin.NFS girsin onu da arabacı yapalım. Zehir o yaşlarda alınıyor.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Onu ben bile oynayamıyorum. Çok yorucu, ama sarıyo.DOOM Ethernal nasıl oynanır rehberi yaparsan olabilir dostum.![]()
SadeceZinzap
Uzman
Sadece telefon mu yoksa bilgisayarda sayılıyor mu?
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Bilgisayar sadece.Sadece telefon mu yoksa bilgisayarda sayılıyor mu?
Tüh be. Traffic Racer demiştim ama o telefon oyunuydu.