10 yıllık bir Android kullanıcısı iPhone'u denemeli mi?

Google gelen tepkilerin ardından APK kurmaya bir engel çıkarmayacağını söyledi. Geri adım attılar diye biliyorum o konuda. Fakat tabii ki o güzelim custom romları bundan 5 sene sonra artık bulamayacağız. Kilitlediler.

Doğru. Samsung düşünüyorum ikinci el s25 ultra veya sıfır s24 ultra. Honor 8 Magic Pro inanılmaz bir fiyattan gelmediği sürece alamam ama fena telefon tabii.

Teşekkürler deneyim için. Çok düz bir kullanıcı olmak gerek gibime geliyor IOS kullanmak için. Veya güvenliğine çok takıntılı bir insan. (Androidde 3. parti kaynaklardan uygulama indirmessen de bir şey olmuyor aslında ama yine de IOS daha güvenli geliyor insanlara.)

10+ yıllık Android kullanıcısı olarak yazıyorum: Aradığın çoğu özellik olmayacak. Tamamen tutarsız ve yavaş bir deneyim elde edeceksin. iPhone 17’den yazıyorum bunu.
Vay. Android candır diyelim o zaman.

Sideload edebilirsin. IPA'lari ben zamaninda iPhone'da Spotify ve YouTube'u oyle kullaniyordum.
Sanırım 7 gün sonra yenilemek gerekiyormuş onların imzasını. AltStore / SideStore gibi araçlar Wifi bağlıyken otomatik olarak yeniliyormuş. Ufak bir araştırma yaptım.

Son düzenleme:
Simdi insanlarin %99'u telefonu reels izlemek ve fotograf cekmek, paylasmak icin kullaniyor. Bu dediklerimi en iyi yapan cihazlar iPhonelar. Ben de en iyi android on kamerasinin kalitesi iPhone 11 ayarinda olmasi sebebiyle iPhone dusunuyorum.

En son 2013'te IOS kullanmıştım, geçen hafta iPhone 17 Pro ile tekrar IOS'a geçmiş bulundum. Alışma sürecim 1 gün sürdü.

iPhone’nin de iyi yanları olsada son senelerde tercih etmek saçma olur. Android zaten fazlasıyla yükselişe geçti bu yıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…