Bütçe
100.000 TL

CemalSBS

Gelişen
Merhabalar,

80.000-100.000 TL sistem toplayabilir misiniz? Amaç hem render hem oyun. 1 sefer alıyorum ve hayatımda daha kasa toplamayacağım. Bu ileriye dönük sağlam olmasını istiyorum.

Bir fotoğraf bırakıyorum , kendimce yazdım bir şeyler. Liste iyi midir? Sıfırdan sizlerin de önerisini fikrini alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

gjhjhj.webp

Fazla iddialı bir söz değil mi sence de? 70 yaşında falan değilsen tabii.
Farkındayım. Aslında şöyle değiştireyim ; 2015 yılında dizdiğim i7 4790K işlemci , gtx 970 ekran kartı , 16 gb ram 'i teknolojileri eski olduğu halde , RTX teknolojisi olmadığı halde , 2025 yılında hala kullanıyorum. Bu yeni alacağım kasanında yüksek yıllar götürmesini istiyorum. Tabikide 10 yıl sonra yükseltmeler yapılabilir. 1 Sefer alıyorum almışken bütçem'e göre en iyilerini alayım ki , sonradan problem yaşamak istemiyorum. Çünkü 5 yıl sonra ne halde olacağımızı insanoğlu olarak bilmiyoruz.

İleriye dönük parça yükseltmesi yapılabilirsin Videosunu attım linkini izle
Bütçeme göre düşük parçalar. Ben 100K bütçe veriyorum. Bunu mu öneriyorsun ?

Merhabalar,

80.000-100.000 TL sistem toplayabilir misiniz? Amaç hem render hem oyun. 1 sefer alıyorum ve hayatımda daha kasa toplamayacağım. Bu ileriye dönük sağlam olmasını istiyorum.

Bir fotoğraf bırakıyorum , kendimce yazdım bir şeyler. Liste iyi midir? Sıfırdan sizlerin de önerisini fikrini alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 149277
Yazdığınız CPU-GPU zaten 100k buluyor hazır sistemlere bakıp özelleştirme yaparsanız daha iyi olur
https://www.gaming.gen.tr/urun/6126...-16gb-32gb-ram-1-tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

4080s+r7 7800x3d sistemi 4000serisi ilk çıktığında almıştım 85k bulmuştu özelleştirme ile sonrasında 1tb sss ve 16gb ram takviyesi yapmıştım ve msı 4k mönitör ile aşağı yukarı 105k ları görmüştüm sonrasında kasa da değiştirdim hatta lian li lancool3(5k) ekstra ona harçamıştım umarım gönlünüze bir sistem toplayabilirsiniz.