Bütçe
100000
Şimdi buraya estetik açıdan çok güzel duracak sağlam bir beyaz sistem, beyaz monitör, beyaz ekipman falan dizip atardım ama attığım sisteme ve ekipmanlara 10 dakika içinde 115 dislike, 230 kahkaha geleceği için hiç uğraşmak istemiyorum.

Onun dışında konuyla ilgili olarak arkadaşlar da söylemişler zaten bu bütçelerde kampanya vs. hemen hemen hiç olmuyor. Kendiniz toplamaya uğraşmak istemiyorsanız güvenilir sitelerin pc toplama sihirbazları ile öneriler eşliğinde güzel bir sistem dizip siparişi vermenizi tavsiye ediyorum. İlk defa alacağım demişsiniz kendi başınıza toplamanız büyük işkence olur. Montajlı şekilde gelsin, size sadece ekran kartını monte etme işi kalsın.

Fiyatı düşünerek bir yorum yaptım.
Konu sahibinin birincil olarak fiyatı düşünebilecek bir bütçesi yok, güzel sistem dizilebilecek düzeyde bütçesi. Gösterdiğin veriler manipüleli veriler, sitenin kaynakları şüpheli diyoruz. Ayrıca attığın site zamanında yeşil forumda yasaklıydı -ki yasaklanması haklı bir sebepten- ve sanırım hala öyle. Anlaman gereken nokta burası.

Yani sadece nesil kıyasından gidiyorum, 2021'de 9k'ya aldığım laptop'ta 11. nesil işlemci var, senin 100k bütçeli adama önerdiğin işlemci 12. nesil olmamalı.

Şu zamanda intel işlemci öneren insanın zekası , ineğe tapan hindulardan bile azdır . İntel'in giriş - orta seviyesi , yüksek fiyat kırarak AMD'ye baskı oluşturabilir sadece . Yoksa üst seviye özellikle oyun (3D Cache) olayı varken , intel önermek fanatikliktir . O inteli aldın ayrı , soğutman ayrı , nesil problemi ayrı . 2027+ AM5 desteği açıkladılar . Ayrıca AM4 için 5800XT ve 5900XT ürün çıkarıyor . Adam yeni nesil işlemci çıkarırken hala geriye dönük yeni işlemci basıyor . Utanmadan intel savunan adam yazık kafana senin .

\

Şu zamanda Intel işlemci öneren insanın zekası, ineğe tapan hindulardan bile azdır. Intel'in giriş - orta seviyesi, yüksek fiyat kırarak AMD'ye baskı oluşturabilir sadece. Yoksa üst seviye özellikle oyun (3D cache) olayı varken, Intel önermek fanatikliktir. O Intel'i aldın ayrı, soğutman ayrı, nesil problemi ayrı. 2027+ AM5 desteği açıkladılar. Ayrıca AM4 için 5800XT ve 5900XT ürün çıkarıyor. Adam yeni nesil işlemci çıkarırken hala geriye dönük yeni işlemci basıyor. Utanmadan Intel savunan adam yazık kafana senin.

Tamam dostum haklisin nereden dedim fiyatindan dedim anakartlarinda 2500 TL, islemci fiyatinda da fiyat farki var diye dedim demez olaydim, yok aslinda iyi oldugu dedigim herkese tessekur ederim hatalarimi gormus oldum sağ olun.

\

Tamam dostum haklisin nereden dedim fiyatindan dedim anakartlarinda 2500 TL, islemci fiyatinda da fiyat farki var diye dedim demez olaydim, yok aslinda iyi oldugu dedigim herkese tessekur ederim hatalarimi gormus oldum sağ olun.
Kusura bakma kral bu kadar alınacağını bilemedim . Genel yazdım şahsına yazmadım . Sorry bro .