Bütçe
100.000 TL
Arkadaşlar 4K 60 FPS Red Dead Redemption 2 benzeri oyunlar için sistem toplamak istiyorum. RTX 5070 Ti almayı düşünüyorum. Sistemin bütün parçalarını kendim birleştirmek ya da kendim toplamak istiyorum. Ama bilgisayar toplama konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Acaba sistemi itopya.comdan toplasam bana yardım edebilir misiniz? Recep Baltaş bey siz yardım edebilir misiniz? Acaba sistemin parçalarını alsam ve sistemi toplayamasam ne olur? Param boşa gider mi? Ne öneriyorsunuz?

Ben Intel işlemci düşünüyorum. Toplanmış hazır sistem mi almamı öneriyorsunuz? Parçaları birleştirilmiş sistem. Sadece ekran kartı ve soğutucu demonte geliyormuş. Bunu mu demek istiyorsunuz.

Intel önermem işiniz render amaçlı ise bilemem ama 4K 60 FPS oyun amaçlı demişsiniz şu an oyun tarafında AMD işlemciler çok fiyat performanslar.

Bilgisayar toplayacağım. Kule tipi soğutucuyu nasıl takabilirim? Anakartı kasaya nasıl monte edebilirim? Toplayacağım sistem hazır sistem olmayacak. Bütün sistemi ben toplayacağım. İtopya'dan almayı düşünüyorum. Elime tornavida bile almamış birisiyim. Nasıl toplayacağım hiç bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şu videoda nasıl toplanacağını göstermiş fakat ben anlamadım.