Bütçe
100.000 TL
İnternette onlarca rehber var. İlla LTT'den izlemenize gerek yok. Gayet basit aslında. Buradan anlatmamız çok zor.
Hocam bu thermalight sıvı soğutma lian li galahad 2 trinity performance ya da Arctic LF lll 360 ile karşılaştırıldığında nasıl? Bu konuda ilgiliyim ancak bu aio yu ilk kez gördüm.

Hocam bu thermalight sıvı soğutma lian li galahad 2 trinity performance ya da Arctic LF lll 360 ile karşılaştırıldığında nasıl? Bu konuda ilgiliyim ancak bu aio yu ilk kez gördüm.
Tabii o kadar top tier soğutucularla kapışamaz ama gayet iyi performansı var denilmiş incelemelerde. Ayrıca bu fiyatta böyle bir ekran çok görebildiğimiz bir şey değil. Bende kasa ve AiO güncellemesi yapacağım. O sırada bugün keşfettim.

Tabii o kadar top tier soğutucularla kapışamaz ama gayet iyi performansı var denilmiş incelemelerde. Ayrıca bu fiyatta böyle bir ekran çok görebildiğimiz bir şey değil. Bende kasa ve AiO güncellemesi yapacağım. O sırada bugün keşfettim.
O zaman bütçeniz varsa size Lian Li Hydroshift LCD tavsiye ederim. Hem soğutma olarak top tier hem de boruları bükülüyor.

O aradaki fark bana fazla geldi işte. Zaten sisteme yeterince para verdim. Sadece görüntü için CM H500 ve ML240L V2'yi değiştirip Hyte Y40 ve TR AiO'yu düşünüyorum.

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım. Bütün sistemi kendim toplamak istiyorum. Çünkü hazır alınca ekran kartı ve kule tipi soğutucu demonte geliyor. Gelmişken bütün sistemi ben toplayayım diyorum. Ben de bu yüzden tüm parçaları kendim toplamak istiyorum. Intel ve NVIDIA istiyorum.
Nasıl toplayabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

İki tane bütçeli sistem toplama konusu açmışsın, cevap verilmiş. Bir tane nasıl monte edeceğim konusu açmısşın, bizzat ben cevap vermişim. Şimdi gelmiş üçüncü konuyu açıyorsun. Kusura bakma ama senin sistem toplamayı düşündüğünü sanmıyorum bu aşamada.

Çünkü hazır alınca ekran kartı ve kule tipi soğutucu demonte geliyor.
E birader sana biz video attık, izlemedin mi, derdin nedir senin?

Onun da videosu var, bak buyur:

Daha ne kadar yardımcı olalım sana? Ne istiyorsun birader?

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım. Bütün sistemi kendim toplamak istiyorum. Çünkü hazır alınca ekran kartı ve kule tipi soğutucu demonte geliyor. Gelmişken bütün sistemi ben toplayayım diyorum. Ben de bu yüzden tüm parçaları kendim toplamak istiyorum. Intel ve NVIDIA istiyorum.
Intel alınmaz. Sana paranla alabileceğin en iyi sistemi attım. Bence o sistemden şaşma.