25457 52
Başarılı
İleride 100.000 TL civarında yeni sistem almayı düşünüyorum. Daha önce hiç sistem toplamadım, sadece RAM, SSD ve ekran kartı montajı yaptım. Sizce hazır sistem almak mı daha mantıklı, yoksa parça parça alıp toplamak mı?
Bana kalırsa ayrı ayrı almak. Çünkü hazır sistemlerde maliyetten kısmak için en dandik anakartları, SSD'leri takıyorlar.İleride 100.000 TL civarında yeni sistem almayı düşünüyorum. Daha önce hiç sistem toplamadım, sadece RAM, SSD ve ekran kartı montajı yaptım. Sizce hazır sistem almak mı daha mantıklı, yoksa parça parça alıp toplamak mı?
Bana kalırsa ayrı ayrı almak. Çünkü hazır sistemlerde maliyetten kısmak için en dandik anakartları, SSD'leri takıyorlar.
Montajı nasıl halledebilirim? PSU ve anakart montajı, kablolama falan karışık geldi.İndirim takip edilebilecek ise parça parça çok daha iyi oluyor. Özellikle vatan indirimlerine düzenli bakın. Arada ramlerde süper indirimler yapıyorlar.
Montajı nasıl halledebilirim? PSU ve anakart montajı, kablolama falan karışık geldi.
İleride 100.000 TL civarında yeni sistem almayı düşünüyorum. Daha önce hiç sistem toplamadım, sadece RAM, SSD ve ekran kartı montajı yaptım. Sizce hazır sistem almak mı daha mantıklı, yoksa parça parça alıp toplamak mı?