Bütçe
100.000 TL

Yanuya

Çalışkan
Intel Ultra 7 265KF ve 5070 Ti olan bir kasa düşünüyorum, yanındaki diğer parçalar nasıl olmalı? Bütçem 100K civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu daha iyi olur. Alırken kasayı şu model yapıp da alın.
Screenshot_2025-12-28-17-41-36-766_com.android.chrome.webp

Kalan parcalar konusundada yardımcı olabilir misiniz?

Hocam acelen yoksa ben buldukça atarım ama bu işlemciyi düşünüyorsan anakartin fiyatı hoşuma gitti ben alırdım hemen.

SSD olarak genel olarak sıcak fırsat olarak da eklemişler sosyallerde

RAM konusunda kararsızım bu uygun fiyatlı duruyor;

Beyaz kasa falan düşünüyor musun? Kule veya sıvı tipi soğutucu arasında hangisini seçmek isterdin?

Son düzenleme:
Hocam acelen yoksa ben buldukça atarım ama bu işlemciyi düşünüyorsan anakartin fiyatı hoşuma gitti ben alırdım hemen.

Beyaz kasa falan düşünüyor musun? Kule veya sıvı tipi soğutucu arasında hangisini seçmek isterdin?
Renk konusunda çok takıntım yok, soğutucuda sıvı daha iyi olur sanırım.

Böyle iyi mi?

PSU ile kasayı aynı anda almayi biraz riskli buluyorum ama güzel bir ikiliye benziyor; https://amzn.eu/d/7NBjLPP

PSU tek basina 7 bin TL'ye satılıyor.
Uyum konusunda falan sıkıntı yaşamam, değil mi? Biraz korkuyorum ondan. Yukarıda attığım kötü olabilir; çok anlamıyorum, kasadan falan vakit geçsin diye bakıyordum.

@Yanuya, uyum konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum, almışken 360'lik soğutucu alabilirsin ben alırsam hava soğutucu almayı düşünüyorum.

İşlemci buradan daha ucuza geliyor, Amazon üzerinden İncehesap'tan daha önce laptop almıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Intel Core Ultra 7 Processor 265kf arrow Lake 3.9GHz 20 çekirdek 36MB L2 önbellek soket 1851 işlemci tray - incehesap.com https://share.google/W0ghIdMHUQkwmi6as

Depolama ile ilgili işin yoksa bence 1TB olanı al yeterli olacaktır.

@Yanuya, uyum konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum, almışken 360'lik soğutucu alabilirsin ben alırsam hava soğutucu almayı düşünüyorum.

İşlemci buradan daha ucuza geliyor, Amazon üzerinden İncehesap'tan daha önce laptop almıştım bir sıkıntı yaşamadım.

Intel Core Ultra 7 Processor 265kf arrow Lake 3.9GHz 20 çekirdek 36MB L2 önbellek soket 1851 işlemci tray - incehesap.com https://share.google/W0ghIdMHUQkwmi6as

Depolama ile ilgili işin yoksa bence 1TB olanı al yeterli olacaktır.
Hava soğutucu da olabilir, öylesine bakmıştım zaten kendim. Uyum konusunu kontrol edebileceğim bir site var mıdır?