Bütçe
100.000 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Allah mesut etsin öncelikle.
Yakın zamanda alacaksanız sistemi hazır indirimde iken

Bu soğtucuyuda tercih edebilirsiniz hemen hemen benzer performansı verir.

Ama fiyatı artarsa arkadaşın dediği soğutucudan vazgeçmeyin.

CS ağırlıklı oynanacaksa 7800X3D yapalım işlemciyi.

Hocam benzer performansları yok mu? Termal fark ve fiyat farkı varken değer mi?

Hocam Allah mesut etsin öncelikle.
Yakın zamanda alacaksanız sistemi hazır indirimde iken.

Bu soğtucuyuda tercih edebilirsiniz hemen hemen benzer performansı verir.

Ama fiyatı artarsa arkadaşın dediği soğutucudan vazgeçmeyin.

Hocam benzer performansları yok mu? Termal fark ve fiyat farkı varken değer mi?

Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İşlemci sıralamasına baktım da arkadaşımın aldığı 10. sırada 9700X 50.sırada neden öyle? Monitör olarak en fazla 27inç olur hocam onda da kararsızım. 500Hz CS için iyi ama başka oyunlarda mesela PUBG'de ghosting yaşar mıyım düşük FPS'den dolayı.

Yeterli olur. Ara sıra düşer 500 altına, CS optimizasyonu sıkıntılı bir oyun.

Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İşlemci sıralamasına baktım da arkadaşımın aldığı 10. sırada 9700X 50.sırada neden öyle? Monitör olarak en fazla 27inç olur hocam onda da kararsızım. 500Hz CS için iyi ama başka oyunlarda mesela PUBG'de ghosting yaşar mıyım düşük FPS'den dolayı.

500 FPS PUBG'de alamayacağın için rahatsız edebilir. PUBG girince Hz 300 civarlarına çekersin. Arkadaşının işlemci neydi?

Ayrıca OLED monitorlerde ghosting yoktur.

500 FPS PUBG'de alamayacağın için rahatsız edebilir. PUBG girince Hz 300 civarlarına çekersin. Arkadaşının işlemci neydi?

Ayrıca OLED monitorlerde ghosting yoktur.

Yanlışlıkla 2 tane işlemci sipariş vermiş. Ultra 7 265KF işlemci. Anladım monitörde daha çok ikna olmam lazım bilemedim 😂 24 mü 27 mi OLED mi değil mi biraz karışık.

@asensio7, OLED monitörlerde ghosting gibi sorunlar yok, çok hızlı paneller. Sıra olayını anlamadım.

Gaming.Gen.TR'de en iyi işlemciler sıralaması var. Ne kadar doğru bilmiyorum neye göre yapılmış bilmiyorum çok anlamam.

Yanlışlıkla 2 tane işlemci sipariş vermiş. Ultra 7 265fk işlemci. Anladım monitörde daha çok ikna olmam lazım bilemedim 😂 24 mü 27 mi OLED mi değil mi biraz karışık.

Intel işlemciler sentetik testler ve iş odaklı işlemlerde AMD işlemcilere kıyasla daha üstündür.

Ancak bu oyun performansını hiç desteklemez. 9700X eminim kat kat daha fazla performans verecektir.