Bütçe
100.000 TL
Intel işlemciler sentetik testler ve iş odaklı işlemlerde AMD işlemcilere kıyasla daha üstündür.

Ancak bu oyun performansını hiç desteklemez. 9700X eminim kat kat daha fazla performans verecektir.

X3D'li işlemciler de çok öneriliyor. Hikaye modlu oyun da oynayabilirim bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X3D'li işlemciler de çok öneriliyor. Hikaye modlu oyun da oynayabilirim bilemedim.

Evet çok güçlü ama gerçekten overrated olmaya başladı.
Pahalı ve daha çok ısınıyor 7800X3D.
9800X3D zaten uçmuş durumda 9700X size çok rahat yetecektir asla pişman olmazsınız.

Evet çok güçlü ama gerçekten overrated olmaya başladı.
Pahalı ve daha çok ısınıyor 7800X3D.
9800X3D zaten uçmuş durumda 9700X size çok rahat yetecektir asla pişman olmazsınız.

Takılmayın o sıralara. Ben de FPS oyuncusuyum, 27 inç gayet iyi şüpheniz olmasın. O sistemin hakkı OLED bir 27 inç monitör zaten.

İkinize de çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. 1-2 gün içinde sipariş vereceğim inşallah. Bu sistem 4-5 yıl götürür gibi beni.
Yarın bir cuma akşamı indirimine bakacağım incehesabın. Belki bu parçalardan biri satışa çıkar.

Hocam bu mat OLED'miş galiba. Çok farkı var mı normalinden? @michaelscofield @shiedae3

Siz 500Hz OLED alın rüya gibi monitor.

Evet öyle duruyor hocam CS'de çok fark yaratır gibi. Sadece korkum CS'de 27inç olmasından dolayı 1280x1024'te pixel saydırır mı bana? Bir de diğer 200-300 FPS alacağım oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım? Mat olması da düşündürdü.

Bu nasıl? 4K'ya ihtiyaç duyar mıyım?

Hocam başka konularda bu SSD'ler önermişsiniz farkı nedir acaba ? @michaelscofield

Son düzenleme: