Exceria Pro DRAM'li bir disk. Diğer SN7100 DRAM'siz fakat sağlam bir model. Eğer bütçe zorlanmaz ise Exceria Pro yapabilirsiniz SSD'yi.Hocam başka konularda bu SSD'ler önermişsiniz farkı nedir acaba ?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 100.000 TL
Exceria Pro DRAM'li bir disk. Diğer SN7100 DRAM'siz fakat sağlam bir model. Eğer bütçe zorlanmaz ise Exceria Pro yapabilirsiniz SSD'yi.
1.500TL fark var sorun değil yükseltirim. Diğer parçalarda da bu tarz farklarda yükseltme yapabilirim çok fark edecek bir şey varsa bütçeyi aşabiliriz. Bir sefer alıyoruz vallahi gerçekten fark edecek bir şey için bütçeden kısmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bir de monitör işine karar veremiyorum bir türlü
OLED bambaşka bir dünya. Diğer parçalar iyi.1.500TL fark var sorun değil yükseltirim. Diğer parçalarda da bu tarz farklarda yükseltme yapabilirim çok fark edecek bir şey varsa bütçeyi aşabiliriz. Bir sefer alıyoruz vallahi gerçekten fark edecek bir şey için bütçeden kısmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bir de monitör işine karar veremiyorum bir türlüOLED almak istiyorum ama in-burn olayı 27 inç olması ve monitörden sıcaklık geliyor diye bir şey okudum.
bilemedim vallahi. Biliyorum tercih işi de kararsız kaldım.
Sadece akşamları oyun oynuyorsunuz zatenz sürekli oynamıyorsunuz. OLED tercih edin derim. Bende yoğun şekilde C.S oynuyorum, 1080p 24 inç monitörden 2K 27 inç bir monitöre geçtim aldığım zevk arttı. 27 inç bana göre daha iyi.
Genellikle sadece akşamları oyun oynayacağınız için burn-in olayı çok zor sizin kullanımınızda. Ki yeni nesil modellerde bu sorunları yaşama ihtimali iyice azaltıldı. Paneller geliştirildi ve soğutma sistemleri daha başarılı artık. Monitörün önerdiği sürede bir piksel temizleme yapın, sürekli aynı ekranda açık bırakmayın kolay kolay sorun olmaz.
OLED bambaşka bir dünya. Diğer parçalar iyi.
Sadece akşamları oyun oynuyorsunuz zatenz sürekli oynamıyorsunuz. OLED tercih edin derim. Bende yoğun şekilde C. S oynuyorum, 1080p 24 inç monitörden 2K 27 inç bir monitöre geçtim aldığım zevk arttı. 27 inç bana göre daha iyi.
Genellikle sadece akşamları oyun oynayacağınız için burn-in olayı çok zor sizin kullanımınızda. Ki yeni nesil modellerde bu sorunları yaşama ihtimali iyice azaltıldı. Paneller geliştirildi ve soğutma sistemleri daha başarılı artık. Monitörün önerdiği sürede bir piksel temizleme yapın, sürekli aynı ekranda açık bırakmayın kolay kolay sorun olmaz.
CS rank ne hocam Ramazan'da paslaşalım
Sende mi 1280x1024'te oynuyosun?
Evet, çözünürlük o. Bu aralar sadece yoldaş oynuyorum, rank usta efsanevi kartal.CS rank ne hocam Ramazan'da paslaşalım
Sende mi 1280x1024'te oynuyosun?
Valorant'ta 5 sezon Radiant gördüm. Hem de 27 inç monitörle
Demem o ki, monitör 27 inç diye FPS oyunları oynanmaz sanmayın. Hatta daha keyifli oluyor bence.
Evet, çözünürlük o. Bu aralar sadece yoldaş oynuyorum, rank usta efsanevi kartal.
Valorant'ta 5 sezon Radiant gördüm. Hem de 27 inç monitörle.
Demem o ki, monitör 27 inç diye FPS oyunları oynanmaz sanmayın. Hatta daha keyifli oluyor bence.![]()
Benim de aynı rank kartal
27 inç biraz daha fazla mouse hassasiyeti istiyor. Bir de çözünürlük düşük olduğu için netlikte sıkıntı yaşayanlar biliyorum. Ama Samsung modeli alacağım gibi. Başka öneriniz yoksa OLED olarak.
Bir de hocam bu XFX'in Swift OC iyi bir model mi? Başka model almaya gerek var mı?
Shadoww
Becerikli
Bu sistemi alıp sonradan ikinci el veya sıfır olarak 16X1 ram ilave edersin. Tek tek toplamakla uğraşma:
Bu sistemi alıp sonradan ikinci el veya sıfır olarak 16x1 RAM ilave edersin. Tek tek toplamakla uğraşma:
Hocam toplama da parçalar daha kaliteli aynı paraya neredeyse.
Anakart, RAM, SSD, PSU cacık. Alınmaz.Bu sistemi alıp sonradan ikinci el veya sıfır olarak 16X1 ram ilave edersin. Tek tek toplamakla uğraşma:
Gayet iyi. Tepe model istiyorsanız bu var:
Ama bence XFX yeterli.
Anakart, RAM, SSD, PSU cacık. Alınmaz.
Gayet iyi. Tepe model istiyorsanız bu var:
Ama bence XFX yeterli.
XFX devam o zaman
Şimdi arkadaşta aynı kasayı topladı ama onun işlemcisi Intel Ultra 7 265kf ekran kartı aynı 9070XT. Bir arkadaş dedi ki Windows 11 değil Windows 10 kurun FPS farkı oluyor diye. Bu konuda bilgin var mı hocam?