Windows 11 kurun. Güncel kalmak iyidir, FPS farkı olacağını pek sanmam. Olsa bile az olur.XFX devam o zaman
Şimdi arkadaşta aynı kasayı topladı ama onun işlemcisi Intel Ultra 7 265kf ekran kartı aynı 9070XT. Bir arkadaş dedi ki Windows 11 değil Windows 10 kurun FPS farkı oluyor diye. Bu konuda bilgin var mı hocam?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 100.000 TL
Windows 11 kurun. Güncel kalmak iyidir, FPS farkı olacağını pek sanmam. Olsa bile az olur.
Tamamdır hocam vallahi çok sağ ol zaman ayırdığın için başını ağırttık. Monitörde son kararımız değil mi bu model OLED olarak
Bence mat OLED almayın, diğer attığım Philips çok daha iyi olur sizin için.Tamamdır hocam vallahi çok sağ ol zaman ayırdığın için başını ağırttık. Monitörde son kararımız değil mi bu model OLED olarak![]()
Bence mat OLED almayın, diğer attığım Philips çok daha iyi olur sizin için.
Haydaaaaaa
Bu nasıl yine siz atmıştınız? Philips'ten daha mı iyi? Mat OLED mi?
Hocam şimdi arkadaşım aynı sistemi kurdu CS2 de 250-450 FPS alıyoruz 1280x1024 Low ayarlarda. Bu normal mi? Eğer normalse 500Hz monitör almama gerek yok ki. Ben YouTube'dan performans videoları izliyordum 600-900 arası FPS veriyordu. 9070XT ekran kartı ve 9700X işlemci. @michaelscofield
Son düzenleme:
Bu attığınız Gigabyte monitörü alın geçin.Haydaaaaaamat OLED'de parlak OLED'e göre biraz daha bulanık bir görüntü elde ederim doğru mu ondan dolayı mı mat alma dediniz?
Bu nasıl yine siz atmıştınız? Philips'ten daha mı iyi? Mat OLED mi?
Hocam şimdi arkadaşım aynı sistemi kurdu CS2 de 250-450 FPS alıyoruz 1280x1024 Low ayarlarda. Bu normal mi? Eğer normalse 500Hz monitör almama gerek yok ki. Ben YouTube'dan performans videoları izliyordum 600-900 arası FPS veriyordu. 9070XT ekran kartı ve 9700X işlemci. @michaelscofield
Ocam şimdi arkadaşım aynı sistemi kurdu CS2 de 250-450 FPS alıyoruz 1280x1024 Low ayarlarda. Bu normal mi? Eğer normalse 500Hz monitör almama gerek yok ki. Ben YouTube'dan performans videoları izliyordum 600-900 arası FPS veriyordu. 9070XT ekran kartı ve 9700X işlemci. Buna ne diyorsunuz normal mi?
CS optimizasyonu sıkıntılı bir oyun. Ben R5 5600 ve RX 9060 XT ile 250-300 alıyorum. Bence o FPS'ler normal değil.Ocam şimdi arkadaşım aynı sistemi kurdu CS2 de 250-450 FPS alıyoruz 1280x1024 Low ayarlarda. Bu normal mi? Eğer normalse 500Hz monitör almama gerek yok ki. Ben YouTube'dan performans videoları izliyordum 600-900 arası FPS veriyordu. 9070XT ekran kartı ve 9700X işlemci. Buna ne diyorsunuz normal mi?
CS optimizasyonu sıkıntılı bir oyun. Ben R5 5600 ve RX 9060 XT ile 250-300 alıyorum. Bence o FPS'ler normal değil.
Normal olsaydı düşünmeden 280Hz alacaktım.
SunseTTime
Uzman
Resmen forumdaki önerilerin özeti olmuş. Düşünmeden sipariş et geç bunları. Hiçbiri üzmez.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Resmen forumdaki önerilerin özeti olmuş. Düşünmeden sipariş et geç bunları. Hiçbiri üzmez.
Evet çok güzel parçalar @michaelscofield hocam sağ olsun. Sadece monitöre karar veremedik.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-