Bütçe
100.000 TL
  1. Bu sistemi aldığımda sistem elime nasıl ulaşıyor, bilginiz var mı?
  2. "Intel mi AMD mi?" sorusuna ne derdiniz? Son nesil AMD işlemcileri merak etmişimdir. Önceki laptopumda i7-13700HX vardı ve ısınmadan şikayetçi değildim desem yalan olur. Şimdi de masaüstünde AMD'yi deneyebilirim diye düşünüyorum. Konuda bahsettiğim IMOLA sistemde Ryzen 5 7500F varmış. Yarı merak, yarı istek.
1-) Parça Parça şeklinde geldiği için kurulumu kendin yapman gerekicek.

2-) Fiyat performans sistemde hangi işlemci varsa o. Attığım sistemdeki intel işlemci R5 9600X ile denk. İntel diye FPS oyunu oynayamayacağın anlamına gelmiyor.

Masada çok alan açıyor hocam. Almadan önce gereksiz diye düşünüyordum. Sonra 1 tane aldım ve çok beğendim. Derken monitör sayısı arttı. O tek monitörün ayağının kapladığı alan çok rahatsız etti, bir tane daha aldım. Beklenenden daha faydalı bir ürün. Benim gibi yatak hemen masanın yanındaysa 2. monitörü kol ile uzatıp televizyon bile yapabiliyorsun.

Eki Görüntüle 257286

Anladım. Sanırım bu ürün, ilerleyen süreçte almayı düşünebileceğim bir ürün. İlk başta monitörün kendi ayağıyla idare edebilirim diye düşünüyorum ama yine de tutucuyu merak ettim. Verdiğiniz örnek oldukça güzel.

Klavyeniz ve mousepad'iniz çok hoş bu arada : )

1-) Parça parça şeklinde geldiği için kurulumu kendin yapman gerekecek.

Anladım. Bileşenleri bir arada alıyor olmak hoş. Kurulumunu kendim yapmam gerekmesi biraz gözümü korkuttu ama belki düşünebilirim.

2-) Fiyat performans sistemde hangi işlemci varsa o. Attığım sistemdeki Intel işlemci R5 9600X ile denk. Intel diye FPS oyunu oynayamayacağın anlamına gelmiyor.

FPS oyunu oynayamayacağımı düşünmemiştim, zaten önceki laptopumda rahatça oynuyordum. Sıcaklığına değinmek istemiştim ama herhalde masaüstünde o da sorun olmaktan çıkıyor biraz.

LGA 1851 işlemciler F/P sistem olması halinde tercih edilebilir.

Neden böyle dediniz? F/P olmasıyla gelen birtakım dezavantajları mı var?

Son düzenleme:
Klavyeniz ve mouse Pad'iniz çok hoş bu arada: )

Sağ olun hocam. Seviyorum kendilerini, çok özene bezene almıştım. Klavyem emektar AULA F75. mouse pad olarak cosmic glass Halo kitsune Edition tercih ettim 50x50 olarak. Stokları bitti gerçi. Sene içinde farklı desenli bir cam pad stoka sokar Wraith ekibi ama rengini desenini bilemeyeceğim. İlginizi çektiği için söylüyorum. Beğendiğiniz bir ürün çıkarsa tercih edersiniz belki. Coil kablo yine Wraith'in kendi sitesinde satılan coil kablo. Fareyi dememişsiniz, hak veririm. Diğerlerine nazaran zayıf kalıyor XM1r.