Detaylar
Kim cevapladı?5080 bile toplanır.
Rahat toplanabilir, 5080 için bütçe yetmez gibi.
58 bin TL kart. 42 bin bütçe ile rahat toplanır. 9800X3D içim bütçenin biraz artması gerek.
Toplar mısınız hoca? Ben toplayamadım da.
Sistem tavsiyesine açığım hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
9800X3D'yi de katarak hesapladım hocam, onu da katınca 20 bin TL gibi bir bütçe kalıyor sanırım. Bu şekilde yetmez ama işlemciyi düşürüp toplanabilir belki.58 bin TL kart. 42 bin bütçe ile rahat toplanır. 9800X3D içim bütçenin biraz artması gerek.
9800X3D'yi de katarak hesapladım hocam, onu da katınca 20 bin TL gibi bir bütçe kalıyor sanırım. Bu şekilde yetmez ama işlemciyi düşürüp toplanabilir belki.
Bazı diğer sitelerdede forum açtım ve herkes 5070 Ti için kazık olduğunu söylüyor bu fiyatın ve 5080 bir setup kurabileceklerimi söylüyorlar.
Eğer monitör dahil değilse işlemciden biraz kısarak toplayabilirsiniz belki.Bazı diğer sitelerdede forum açtım ve herkes 5070 Ti için kazık olduğunu söylüyor bu fiyatın ve 5080 bir setup kurabileceklerimi söylüyorlar.
Eğer monitör dahil değilse işlemciden biraz kısarak toplayabilirsiniz belki.
Açıkçası işlemciden kısmadan 5070 Ti setup kurmaya çalışıyorum ve evet monitör dahil değil.
9800X3D ve RTX 5070 Ti ikisi toplam en ucuz 60 bin TL'den başlıyor, kalan parçalar içinse 40 bin TL gayet yeterli olur gibi ama diğer parçalarda ne alınması hakkında çok bir bilgim yok.Açıkçası işlemciden kısmadan 5070 Ti setup kurmaya çalışıyorum ve evet monitör dahil değil.
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-