ornitorenk

Uzman
İndirim vardı bir yerden aldım ama piyasaya göre ucuz.
En başta pamuk sanıyordum eve gelince fark ettim %100 keten yazıyor.
Şimdi daha hiç yıkamadım ürünü, üzerime giyince batma ve kaşındırma yapıyor. Yıkayınca düzelir mi yoksa iade mi etmeliyim anlamadım. Duruşu falan çok güzel oldu üzerime iade edesim pek yok ama yıkayınca bu kaşındırma ve batma geçmezse de sıkıntı. Ne diyorsunuz?

Genelde Koton'un ürünleri bende kaşıntı vs. yapıyor. Tenine temas ettiğinde rahatsız ediyorsa iade etmeni öneririm.

Keten sert olur zaten. Aliskin degilsen biraz kasinti yapar. Iade etmezsen ilik suda yumusatici ile yika, o zaman biraz daha iyi oluyor.

Keten sert olur zaten. Aliskin degilsen biraz kasinti yapar. Iade etmezsen ilik suda yumusatici ile yika, o zaman biraz daha iyi oluyor.

Hocam yakma, batma tarzı bir hissiyat veriyor giyince. Yani yıkanınca geçer mi o geçmeyecekse iade edeyim zaten 1100 TL'ye aldım da bu fiyata olan keten gömlek sanırsam pek makul olmaz.

Genelde Koton'un ürünleri bende kaşıntı vs. yapıyor. Tenine temas ettiğinde rahatsız ediyorsa iade etmeni öneririm.

Kimi keten yıkanınca açılır falan diyor da bilemedim arada kaldım şu an.

Ben keten gomlekleri gozenekli yapisi nedeniyle fazla terletmedikleri icin seviyorum. Uzun yillardir giydigim icin aliskinim. Ama pamuktan sonra ilk defa giyen biri icin biraz rahatsiz edici olabiliyor. Batma hissi kisinin cildine gore degisiyor. Cok hassas bir cildiniz varsa biraz rahatsiz edici ve kasindirici. Ben zaten yapi olarak cok rahat giysi sevmiyorum, hayatta ipek giymem mesela. Bu sizin kisisel tercihiniz. Terletmesin rahatligi benim icin kumasin yumusak olmasindan daha onemli. Sizin icin hangisi daha onemli ise ona gore yapin tercihinizi.

Ben keten gomlekleri gozenekli yapisi nedeniyle fazla terletmedikleri icin seviyorum. Uzun yillardir giydigim icin aliskinim. Ama pamuktan sonra ilk defa giyen biri icin biraz rahatsiz edici olabiliyor. Batma hissi kisinin cildine gore degisiyor. Cok hassas bir cildiniz varsa biraz rahatsiz edici ve kasindirici. Ben zaten yapi olarak cok rahat giysi sevmiyorum, hayatta ipek giymem mesela. Bu sizin kisisel tercihiniz. Terletmesin rahatligi benim icin kumasin yumusak olmasindan daha onemli. Sizin icin hangisi daha onemli ise ona gore yapin tercihinizi
Batıyor gibi hocam ya bildiğin. Yıkayınca baya bir düzelme oluyorsa yıkarım da galiba olmuyor öyle.

Malzemeden malzemeye fark vardır muhtemelen, ne desem yalan olur. Benim kullandıydım zamanında bir etkisi olmadı. Ayrıca yazları serin tutar diye almıştım ama daha çok sıcak basıyordu ve terletiyordu malzemeden dolayı. Ham keten olduğunu o şekilde anladık.