Yani bu formaya 9-10 k yazanlar var. 7-8 yazan var. Değişkenlik gösteriyor ama bekliyorlar. Bence aciliyet yok ise, hatıra olarak sakla. Satmaman taraftarıyım bir Fenerbahçe'li olarak aynı zamanda.

Çok hoş, belki bir daha bu şekilde üretilmeyecek bir forma. 3-4 bin TL civarında satılması, yazık olur diyorum.
Aciliyeti yok. Bu tür özel formalar 3-4 bin ediyorsa, evde aynı yıllardan kalma sıradan sezon formaları var. Onlar hiç etmiyordur sanırım.

Çerçeveletip duvara asacağım. Benim için değeri yüksek olan formayı bu kadar düşük fiyatlara vermeyi düşünmüyorum. Sizce?
Maddi ihtiyacın yoksa satmak yerine duvara çerçeveletip asmanı tavsiye ederim. Bende mesela Beşiktaş'ın 1994 forması vardı ve geçen sene maddi ihtiyaçtan dolayı satmak durumunda kaldım. Ama ihtiyacım olmasa hayatta satmazdım.

1751880095464.webp
1751880108065.webp

Resim temsili internetten buldum öncelikle bunu söylemeliyim.
Formayı yaklaşık 80.000 TL'ye sattım onunda sebebi formada Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu, Mehmet Özdilek, Alpay Özalan ve Rıza Çalımbay'ın imzaları vardı. Geçen sattığım kişiyle ayak üstü sohbet ettik 300.000 TL'ye satmış.

Resim temsili internetten buldum öncelikle bunu söylemeliyim.
Formayı yaklaşık 80.000 TL'ye sattım onunda sebebi formada Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın, Oktay Dereliopğlu, Mehmet Özdilek, Alpay Özalan ve Rıza Çalımbay'ın imzaları vardı. Geçen sattığım kişiyle ayak üstü sohbet ettik 300.000 TL'ye satmış.
https://techolay.net/sosyal/konu/alex-de-souza-imzali-adidas-forma-ne-kadar-eder.107663/ Elimdeki bu formayı satıyorum, umarım sizin sattığınız fiyatlara satabilirim :D.