Alex De Souza imzalı Adidas forma ne kadar eder?

Son düzenleme:
İyi bir fiyat olursa satışa koyarım. Tahmini değeri tatmin etmezse kalır.

@Alper Türk @SF25 Hocam merhabalar, ürünün fotoğraflarını ileteyim. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...orijinal-fenerbahce-formasi-1245510628/detay/
Forma biraz deforme olmasına rağmen 125-150K civarına bile zorlanabilir söyleyeyim, hasar görmemiş olsa 200 rahat.
Özellikle sadece Alex'in imzasının olduğu forma sayısı oldukça az, fiyatı yükseltin.

Forma biraz deforme olmasına rağmen 125-150K civarına bile zorlanabilir söyleyeyim, hasar görmemiş olsa 200 rahat.
Özellikle sadece Alex'in imzasının olduğu forma sayısı oldukça az, fiyatı yükseltin.
Daha önce demiştim hatırlarsın. Alex imzası, manevi değerini yükseltir.
125 bine yükseltiyorum hocam o zaman. Peki sizce ne kadar sürede satılır? Hocam 75 bin param güvende limiti. Param güvendeyi kaldırıp 125 bin yapayım mı?

125 bine yükseltiyorum hocam o zaman. Peki sizce ne kadar sürede satılır? Hocam 75 bin Param Güvende limiti. Param Güvende'yi kaldırıp 125 bin yapayım mı?

Yani dostumuzun dediğine göre 125-150k civarında olabilir. @SF25

Bu ürünler ne kadar hızlı gidiyor, o konuda fikrim yok ama. Ne dersem, yalan söylemiş olurum sana şimdi. @Afterbyte,

Yani dostumuzun dediğine göre 125-150k civarında olabilir. @SF25

Bu ürünler ne kadar hızlı gidiyor, o konuda fikrim yok ama. Ne dersem, yalan söylemiş olurum sana şimdi. @Afterbyte,
150 bin olarak düzenledim. Teşekkür ederim abiler yardım ettiğiniz için.

Peki hocam o formayı bı şekilde temizleyebilir miyim? Forma aşınması yok sadece arabanın arkasında beklemekten kir var.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt