Makaleler
1
Ethernetle bağlandığım 100 megabit internetim 300-400 kbps gösteriyor ve asla artmıyor. Sizce format atmam lazım mı, yoksa sizin bir çözümünüz olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet'le bağlandığım 100 megabit internetim 300-400 Kbps gösteriyor ve asla artmıyor. Sizce format atmam lazım mı, yoksa sizin bir çözümünüz olur mu?

Formatlık bir durum yok, hızın bu kadar düşük olması birçok sebebe bağlı olabilir. İndirme yaptığınız sunucunun kötü olması veya servis sağlayıcısı tarafından yaşanan geçici sorunlar, bir süre bekleyin ve servis sağlayıcınızı arayıp sorun.

Ethernetle bağlandığım 100 megabit internetim 300-400 kbps gösteriyor ve asla artmıyor. Sizce format atmam lazım mı, yoksa sizin bir çözümünüz olur mu?
Ne zamandan beri böyle ? Ttnet ise ara hız güncellemesi iste videolar takılıyor vs dersin Olmazsa modemi sıfırlama yaparsın biliyorsan tabii.

Ne zamandan beri böyle? TTNET ise ara hız güncellemesi iste videolar takılıyor vs dersin Olmazsa modemi sıfırlama yaparsın biliyorsan tabii.

Bu sabahtan beri böyle bir oyun indiricektim 300-400Kbps de kaldı.

Formatlık bir durum yok, hızın bu kadar düşük olması birçok sebebe bağlı olabilir. İndirme yaptığınız sunucunun kötü olması veya servis sağlayıcısı tarafından yaşanan geçici sorunlar, bir süre bekleyin ve servis sağlayıcınızı arayıp sorun.

Speedtest'te hala 100 Mbps gösteriyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör: