100 Mbps internetle 2 GB'lık dosya 5 saatte iniyor

Selam. Modemim hemen dibindeyim ayrıca 100 Mbps internetim var fakat sadece 2 GB'lik dosyayı 5 saatte indiriyor, eskiden böyle bir sorun yoktu. Yaklaşık 40-50 dakikada indiriyordu, şimdi ne oldu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız testi yaptın mı? İndirdiğin yer yeterince hızlı indirme imkanı sunuyor mu? Modemin dibinde isen laptop kullanıyorsun diye tahminde bulundum, 1 metrelik ethernet kablosu alıp onunla bağlasan daha iyi verim alırsın.

İndirdiğin site bunları kısıtlayabiliyor. Örneğin bir site vardı yine 1-2GB civarlarında bir dosya indiriyordum normalde hemen inmesi gerekirken ücretli paketi almadığım sürece ücretsiz pakette maksimum indirime hızımı belirli bir banta kadar sınırladığını belirtmişti.

Selam. Modemim hemen dibindeyim ayrıca 100 Mbps internetim var fakat sadece 2 GB'lik dosyayı 5 saatte indiriyor, eskiden böyle bir sorun yoktu. Yaklaşık 40-50 dakikada indiriyordu, şimdi ne oldu anlamadım.

İnternetiniz isterse 10Gbps olsun sunucu limitliyorsa sen gene o dosyayı 5 saatte indirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…