100 Mbps'i zor görebilen internette 1000 Mbps pakete yükseltmek mantıklı olur mu?

39 dakika kâr elde etmek için o kadar parayı vermek istiyorsan diyecek bir şey yok.

Size sunulan fiyatı bilmiyorum da genel olarak o kadar uçuk fiyat farkı yok. Ayrıca bu 39 dakikayı ayda 1 değil neredeyse her gün kazanıyorsunuz. Size yetiyorsa sorun yok ama gidip de normal kullanım için fiyat farkına değmez demek yanlış olur.

Kendi fikrimi söyledim. Bunda bir sıkıntı yoktur diye umuyorum. Bana göre aylık ekstradan 150₺ para vermek saçma.

39 dakika kâr elde etmek için o kadar parayı vermek istiyorsan diyecek bir şey yok.
Hocam şu anki paketim ile arasında sadece 200 TL bir fark var. Günde onlarca GB dosya indiriyorum, işimi yönetmek için de büyük artı olur diye düşünüyorum.

Hocam şu anki paketim ile arasında sadece 200 TL bir fark var. Günde onlarca GB dosya indiriyorum, işimi yönetmek için de büyük artı olur diye düşünüyorum.
Iş için ayrı demiştim zaten. Ama günlük kullanımlar için bence lüks. Onu belirttim.

Altyapı varsa yani GigaFiber var ise alırsınız, ondan sonrası modem işidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…