Şimdi sitelerine baktım da bir tık dümen yapmışlar. Site de Steam 100GB bir oyunu indirmek 2dakika sürüyor GigaFiber'le falan yazmışlar. O kadar da değil canım bir 20 dakikası var. :hehehe:

Hiç belli olmuyor, bir bakarsın apartmanda TurkNet GigaFiber afişi falan görürsün öyle bir anda gelip asıyorlar, çalışma yapıyorlar. Ben mesela o şekilde öğrendim.

Eki Görüntüle 244855

@GodOfWar :telaşlı:

Bize daha Giga gelmedi keşke gelse. 100 Mbps altyapı bile hemen hemen yeni getirdiler. VDSL'de sürünüyoruz. Olanlar şanslı. :hehehe:

Ya TurkNet ya da Superonline. İkisinde de denedim. TurkNet'in fiyatı güzel ama hizmeti çok kötü, ayda 2-3 kere illa sıkıntı çıkarıyordu.
Şu an güncel internetim Superonline avantajlı paketini kullanıyorum, TV Plus falan var, 3 aylık Netflix hediyesi. Bir sorun çıkardığında 1-2 kere kesilmiştir. 1.5 yıldır kullanıyorum, TurkNet'e göre eksiği Upload'ı 50 Mbps. Eğer yayın açarım, YouTube video yüklerim diyorsan TurkNet daha iyidir.

Türk Telekom önermiyorum, aşırı pahalı.
Merhaba bizim sokağa da yakında Türknet GigaFiber gelecek ilk 3 ay ücretsiz kullanım var mış sanırım İzmir'desiniz sorun derken ne gibi sorun oluyor?

Merhaba bizim sokağa da yakında TurkNet GigaFiber gelecek ilk 3 ay ücretsiz kullanım var mış sanırım İzmir'desiniz sorun derken ne gibi sorun oluyor?

İlk 3 ay ücretsiz kullanım mı? Ben %50 indirim diye biliyorum ama.

Bir de GigaFiber'e başvurduğunda kod alman gerekiyor. O kodu paylaşıyorsun %50 indirim için.

Hocam Google yorumları bayağı kötü.
2024-2026 mart arasına kadar türk telekom vdsl, marttan beride gigafiber kullanıyorum. VDSL altyapıda olsun, gigafiber altyapıda olsun türknet her zaman yardımcı oldu. Hatta ek bilgi vereyim eğer müşteri hizmetleri sorununuzu çözemezse en iyi desteği twitterdaki destek hesabı veriyor.

İlk 3 ay ücretsiz kullanım mı? Ben %50 indirim diye biliyorum ama.

Bir de GigaFiber'e başvurduğunda kod alman gerekiyor. O kodu paylaşıyorsun %50 indirim için.
22.webp

Kendi altyapısında TurkNet GigaFiber kullanıyorum 1 senedir hiç sorun yaşamadım. Root olup DNS de değiştirdim gayet güzel takılıyorum. Tavsiye ederim.