Bütçe
1000-1500

Burkicannjr

Başarılı
Şu fareyi alacaktım ama Caps Lock'a basınca takılma sorunu var falan diye duydum kararsız kaldım.

Şu fareye de baktım ancak bu sefer de kalitesiz pişman olursunuz gibi şeyler gördüm yine kararsız kaldım.

Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var ikisi arasında seçim veya daha iyi daha mantıklı fareler önerirseniz sevinirim. 100-200 TL maksimum oynayabilir.

(Çok kararsız birisiyim ilk aldığım fareyi bile bayağı bir araştırarak aldım en son yine forumdan yardım istedim)

Bu fiyatlara attığınız seçenekler gibi mouselar hariç bir şey almanızı önermem, daha önce caps lock'a basıldı diye mouse'da bir problem olduğunu da duymadım. İkisi de aşağı yukarı aynı, hangisini isterseniz alabilirsiniz. Çift tıklama ya da batarya gibi sorunlar çıkarsa bunlar tamir edilebilen şeyler, çok da sıkıntılı değiller yani. Sorunsuz olsun diye 4000-5000 verip yine aynı sensör ve switchlere sahip mouse almak yerine bu fiyatlara bunları alıp ileride sorun çıkarsa 500TL civarına tamirini yaptırıp kullanmaya devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Önerildiği gibi G305 de tercih edebilirsiniz ama sizin seçeneklerinize göre daha ağır ve daha eski donanımlara sahip olduğunu unutmayın. Bunun karşılığında Logitech garantisine sahip oluyorsunuz.

X3'n sorunları için Reddit kullanıcı yorumlarını okumanızı tavsiye ederim. Sensör, pil, malzeme kalitesi hakkında çok olumsuz yorumları var. Satış sayfasında ki yorumlarda da aynı olumsuz yorumları bulabilirsin.

Ajazz Pro X Superlight önerir misin peki.
Forumlarda bütçe dostu iyi donanımlı sanılan farklı marka ekipmanlar fazlaca öneriliyor. Aldıktan sonra sıkıntı olduğunda burada kimseyi bulamazsın. Farklı forumlarda da bunun gibi konular var. Tek önerim bu tür mouse alacaksan gönderici Amazon olsun. Bir sıkıntı olduğunda en azından Amazon destek sağlar.

Forumlarda bütçe dostu iyi donanımlı sanılan farklı marka ekipmanlar fazlaca öneriliyor. Aldıktan sonra sıkıntı olduğunda burada kimseyi bulamazsın. Farklı forumlarda da bunun gibi konular var. Tek önerim bu tür mouse alacaksan gönderici Amazon olsun. Bir sıkıntı olduğunda en azından Amazon destek sağlar.

Önereceğin başka fare var mı?

Bu arada G PRO X shape ine uygun bir mouse daha iyi olur elimin rahat etmesi açısından.

Son düzenleme: