Gloxinium

Becerikli
Selam, daha düne kadar Havit Gamenote H2002P isimli kulaklık kullanıyordum. Dün maalesef kablosu koptu ve servise göndermek istedim ama 1000 liralık bir ücreti olacağını söylediler. Ben bu kulaklığı 7-8 ay önce 1100 liraya almıştım. Kulaklığın fiyatına yakın bir servis ücreti söylendiği için pek sıcak bakmadım. 1000 lira ona vermektense 1000-1500 liraya yeni bir kulaklık almak istiyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz Havit Gamenote H2002P'den iyi bir kulaklık var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizde yeni bir kulaklık ama alanlar hem ses hem de mikrofonundan çok memnun. BJK200 kodu ile 200 lira indirim oluyor.

https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96
Ses kartı H2002P ile aynı. Açıkcası aralarında fark olacağını sanmıyorum. H2002P 1200 ₺ civarına bulabiliyor. Gerçi arkadaş H2002P ile sorun yaşamış bu kulaklığa da şans tanıyabilir.

H2002P ve bağlantıdaki ürünü kullandım. Bağlantıdaki tiz sesler olarak H2002P göre daha iyi.

H2002U Pro ayrıca RGB içermiyor, mikrofonu isteğe göre takılıp çıkarılabiliyor, kontrol kumandasında oyun modu arasında geçiş yapılıyor. Anladığım kadarıyla sürücüsü yok ya da şu ana kadar ben bulamadım. Çünkü takınca adıyla anınan kullandığım tek fason üretim ürün olabilir. Genelde 2.5 bin ₺ üstü ürünlerde, ürüne özel Microsoft'un algıladığı sürücüler oluyor. Üst kısmı H2002P göre daha hafif. Havit'in kendi sitesinde H2002P hem de bu ürün için ekstra ped de satılıyor.

Ama tabii sizin kadar kullanmadım. Uzun kullanımda ne olur bilemiyorum.