Bütçe
1.500 TL
Selam dostlar.
1000-1500 TL arasında bir kulaklık arıyorum. Bilgisayar başında uzun saatler geçiriyorum ve aynı zamanda yayın da yapacağım. Bu yüzden mikrofon kalitesi benim için çok önemli.

Aşağıya bıraktığım linkteki kulaklığı Temu'da buldum. Biraz araştırdım, genel olarak olumlu yorumlar var ama yine de emin olamadım. Sizin bu bütçede önerebileceğiniz, özellikle mikrofon kalitesiyle öne çıkan başka bir kulaklık varsa memnuniyetle duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler! 🙏

Onikuma X25 RGB Gaming Headset

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar.
1000-1500 TL arasında bir kulaklık arıyorum. Bilgisayar başında uzun saatler geçiriyorum ve aynı zamanda yayın da yapacağım. Bu yüzden mikrofon kalitesi benim için çok önemli.

Aşağıya bıraktığım linkteki kulaklığı Temu'da buldum. Biraz araştırdım, genel olarak olumlu yorumlar var ama yine de emin olamadım. Sizin bu bütçede önerebileceğiniz, özellikle mikrofon kalitesiyle öne çıkan başka bir kulaklık varsa memnuniyetle duymak isterim.

Şimdiden teşekkürler! 🙏

Onikuma X25 RGB Gaming Headset
- Logitech G Pro X: Bu kulaklık, yüksek kaliteli ses ve mükemmel mikrofon performansı ile bilinir. Rahat bir tasarımı vardır, uzun süreli kullanımlar için idealdir.

- HyperX Cloud II: Hem oyun hem de yayın için harika bir seçimdir. İyi ses performansı ve rahat bir yapısı vardır. Mikrofon kalitesi de oldukça tatmin edicidir.

- SteelSeries Arctis 7: Kablosuz bir seçenek arıyorsanız iyi bir tercih. Mikrofonu, arka plan gürültüsünü azaltmada oldukça başarılıdır.

- Razer BlackShark V2: Hem ses kalitesi hem de mikrofon performansı açısından popülerdir. Rahat bir tasarımı vardır ve oyuncular için idealdir.

Bu seçenekleri inceleyip sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. İyi şanslar!