Bütçe
Tercihen 1000-1300, maksimum 1500

synoMM

Uzman
1500 bile vermek istemiyorum aslında, 100 150 lira fazla verip daha uzun ömürlü bir ürün almış olurum diye maksimum sınırımı 1500 koydum da çıkmaya niyetim hiç yok maksimum 1200 küsur harcamak istiyorum. Kullandığım farenin kasası DeathAdder Essential ile aynı, Lenovo M300 kullanıyorum. Benzer boyutta olursa sevinirim. Sensör olarak açıkçası 4K'ymış 8k'ymış hiç işim olmaz uzun ömürlü bir şey lazım bana. Ne alsam şu anki faremin üstüne çok iyi bir yükseltme olacak zaten, detaylarda boğulmaya da gerek yok. Kroniği yoksa Prime+ almayı düşünüyordum yaygın bir şey göremedim cızırtıdan başkai kulaklık var zaten kulağımda hep çok fark yaratmaz diye tahmin ediyorum eğer bu cızırtı cihazın içini de süreç içinde etkileyecek bir sıkıntı değilse. Çin farelerine de bakayım dedim o fiyatlara o özellikler çok güvenilir gelmiyor malzeme ve üretim kalitesinden kısılmıştır illa. Uzun süre götürmeyecekse ne gereği var e-spor klasmanı özelliklerin diyorum Ajazz vs. bu bütçeye bulurum da 2 aya bozulursa elimde kalır kendime etmediğim küfür kalmaz sonra. Genel olarak hiç şanslı değilimdir sıkıntılısı bana denk gelir falan aksiyona gerek yok bence. Kablosuz takıntım yok, 2025'te bu bütçelerdeki farelerin sensörleri arasındaki farkı normal kullanıcı anlayamaz bile diye tahmin ediyorum ama son sözü size bırakıyorum bu bütçede tercihen 1000-1300 arasında ne önerirsiniz? FPS de hikayeli oyun da oynuyorum hem el yormasın hem konforlu olsun istiyorum şimdiki farem 85 90 gram ağır geliyor uzun kullanımda biraz. Yanına da Klasse Classic mouse pad alayım diyorum onun hakkındaki görüşlerinizi de merak ettim teşekkürler şimdiden.

Prime+ fahiş fiyatta. Kasa olarak da R1 serisi sana yatkın değil. Yerinde olsam düz Gladius 3 kovalardım sarı siteden.

@12601 cevap yazmayacaksan söyle kral, ona göre kâle alayım.

Son düzenleme: