Bütçe
0-2000
Olabilir. Gunluk kullanim icin bu butcelerde kumas bulmak zor.

Sirf kumas diye gunluk kullanim icin kablolu oyuncu kulakligi almayin da ne alirsaniz alin. O kulakliklar evde oyun oynamak icin.

Sirf kumas diye gunluk kullanim icin kablolu oyuncu kulakligi almayin da ne alirsaniz alin. O kulakliklar evde oyun oynamak icin.

SS beni tatmin etmişti müzik yönünden, ha oyunlar önemli değil diyen biri için evet farklı kulaklığa yönelinebilir. Ben deri kulaklık ile çok terleyip kulak içi aldım kumaşta terleyince kötü olur derinin de çok terletmesi kötü kulak içi bu yönden güzel. Kulak üstünde terleme var diyebilirim. Üst modelinin kulalanan birisi vardı attığınız kulaklığın memnundu.

Aynı fikirdeyim oyun kulaklığı çok absürt durur QCY H3 mükemmele benziyor hem fiyat hem özelikler olarak.

QCY H3 ile Lite arasındaki farkı biliyor musunuz fiyat olarak 300-400 TL fark var ancak özelliklerde fark göremedim.

Kulak üstü olup terletmeyen mümkün değil. Artı kafada ağırlık ve sıkıntı yapma cabası ne kadar hafif olursa olsun. Kulak içi candır bana göre. Bir de yaz ise. Kulak üstü evde tercih edilebilecek bir kulaklık. Özetle duruma göre farklı birkaç kulaklık tipi gerektiğini düşünüyorum. Bazıları da kolay terleyebiliyor onlara ekstra zulüm. Özellikle konfor için kulak içi diyorum özetle.

Kulak üstü olup terletmeyen mümkün değil. Artı kafada ağırlık ve sıkıntı yapma cabası ne kadar hafif olursa olsun. Kulak içi candır bana göre. Bir de yaz ise. Kulak üstü evde tercih edilebilecek bir kulaklık. Özetle duruma göre farklı birkaç kulaklık tipi gerektiğini düşünüyorum. Bazıları da kolay terleyebiliyor onlara ekstra zulüm. Özellikle konfor için kulak içi diyorum özetle.

Kulak içi de olabilir fakat kulak içini uzun süre taktığımda kulağımda ağrı yapıyor. Benim kulaklığın kalitesizliğinden de olabilir bu durum. Gürültü engellemeli kulak içi kulaklık varsa o da olabilir. Ayrı bir konu mu açsam acaba.

Kulak içi de olabilir fakat kulak içini uzun süre taktığımda kulağımda ağrı yapıyor. Benim kulaklığın kalitesizliğinden de olabilir bu durum. Gürültü engellemeli kulak içi kulaklık varsa o da olabilir. Ayrı bir konu mu açsam acaba.
Samsung Galaxy Buds FE almanız iyi olur.

Evet belki kulaklığın tipinden olabilir. Gürültü engellemeli olanlar var. Kulak içlerin de birçok tipi var. Silikonlu kulağın içine kadar gidenler var bir de eski tip kulağın içine kadar gitmeyen silikonsuzlar var. Ekstra sporda kullanmak isteniyorsa ona göre olanlar var. Kulak içi olanların ses yalıtımı daha yüksek ve bassları daha iyi oluyor sanırım ayrıca dışarıya ses gitme sorunu olmuyor. Tabi insan denemeden de bilemiyor. Alıp iade etmesi de zor ürün bunlar. Bir şekilde bir yerlerden denemek yada aklına yatan bir tanesini alıp risk etmeden anlamak pek mümkü değil.

Kulağını ağrıtan model hangi tip ise onu almayın yada neden ağrıttığını bilebilirseniz belki kulaklıktan dolayı mı değil mi anlayabilirsiniz. Yani misal kulak içi olanların hepsi ağrıtacak ise kulak içi değil de kulağın içine girmeyen modelleri tercih edebilirsiniz.

Şu elemanın videolarına bakabilirsin belki faydası olur. Yorumlarda da sorabilirsin.

Sony WH-CH520 bakabilirsiniz.

Düzeltme: Gürültü engelleme özelliği aranıyormuş.
1 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Şarj konusunda oldukça iyi.

Aktif gürültü engelleme zorunlu değilse bu cihaz pasif olarak dış sesleri çok iyi kesiyor. Hatta telefonla konuşurken kendi sesimi pek iyi duyamadığımdan sol tarafı biraz aralıyorum. Yürüyüş yaparken ana cadde kenarında iyi verim aldığımı söyleyebilirim.
Eğer uygun bir model bulunamazsa bir şans verin derim

Samsung Galaxy Buds FE almanız iyi olur.

Çok kararsız kaldım. QCY H3 istediğim tüm özelliklere sahip ancak dediklerinizden sonra hangisini seçsem bilemedim. Zaten uzun süredir kulak içi silikonlu tarzda kulaklık kullanıyorum ancak son zamanlarda bazı gürültülü ortamlarda ders çalışmak için kulaklık takıp sözsüz müzik dinlerken hem dışarıdan ses almaya hem de kulağımı ve kafamı ağrıtmaya başlamıştı o yüzden kulak üstü daha rahat olur diye ona yönelmiştim.

Evet belki kulaklığın tipinden olabilir. Gürültü engellemeli olanlar var. Kulak içlerin de birçok tipi var. Silikonlu kulağın içine kadar gidenler var bir de eski tip kulağın içine kadar gitmeyen silikonsuzlar var. Ekstra sporda kullanmak isteniyorsa ona göre olanlar var. Kulak içi olanların ses yalıtımı daha yüksek ve bassları daha iyi oluyor sanırım ayrıca dışarıya ses gitme sorunu olmuyor. Tabii insan denemeden de bilemiyor. Alıp iade etmesi de zor ürün bunlar. Bir şekilde bir yerlerden denemek ya da aklına yatan bir tanesini alıp risk etmeden anlamak pek mümkü değil.

Kulağını ağrıtan model hangi tip ise onu almayın ya da neden ağrıttığını bilebilirseniz belki kulaklıktan dolayı mı değil mi anlayabilirsiniz? Yani misal kulak içi olanların hepsi ağrıtacak ise kulak içi değil de kulağın içine girmeyen modelleri tercih edebilirsiniz.

Şu elemanın videolarına bakabilirsin belki faydası olur. Yorumlarda da sorabilirsin.