Detaylar
Kim cevapladı?Steam'in kendi kotası mevcut. 1000 Mbps internetin tamamını kullanmaz, 500-600 arası kullanır. Disk hızın da önemli.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cuteay
Uzman
Steam'in kendi kotası mevcut. 1000 Mbps internetin tamamını kullanmaz, 500-600 arası kullanır. Disk hızın da önemli.
Yani bilmediğimden soruyorum ancak daha öncesinde daha yüksek hızda indiriyordum. Şimdi neden böyle oldu ki acaba? Başka platformlarda daha yüksek örneğin Epic Games'te de 650 ile indiriyorum. Bu herkeste mi böyle kimse 1000 veya 900 Mbps ile indiremiyor mu?
Mertcan39
Yetkin
Yani bilmediğimden soruyorum ancak daha öncesinde daha yüksek hızda indiriyordum. Şimdi neden böyle oldu ki acaba? Başka platformlarda daha yüksek örneğin Epic Games'te de 650 ile indiriyorum. Bu herkeste mi böyle kimse 1000 veya 900 Mbps ile indiremiyor mu?
Ben TT 1G kullanıyorum benim de Steam indirme dalgalı. Bizim internet hızımız kadar karşı tarafın sunucu hızı da önemli. Her yerden 1G ile indirme yapılamaz.
Cuteay
Uzman
Ben TT 1G kullanıyorum benim de Steam indirme dalgalı. Bizim internet hızımız kadar karşı tarafın sunucu hızı da önemli. Her yerden 1G ile indirme yapılamaz.
Sizin indirme hızınız nedir acaba Steam'de?
@Cuteay, Steam sunucularının bir kotası oluyor, onu doldurmamak amacıyla sınırlama yapılıyor. Eğer daha yüksek aldığını düşünüyorsan ayarlardan indirme ayarlarını sıfırlamayı, sunucu değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu çözüm yolları dışında başka çözüm yolları var mıdır acaba bildiğiniz deneyebileceğim?
Mertcan39
Yetkin
Sizin indirme hızınız nedir acaba Steam'de?
Bu çözüm yolları dışında başka çözüm yolları var mıdır acaba bildiğiniz deneyebileceğim?
PUBG denedim 90 ila 200 arası çok dalgalı %10 da iptal ettim. Shadow Tomb Raider denedim 500 ile 650 arası iniyor.
mburakkarakas
Yetkin
Arkadaşlar iyi günler,
1000 Mbps indirme hızım var ve Speedtest'te indirme testi yapınca 950 Mbps indirme hızım gözüküyor ancak Steam'den bir oyun indirirken 500-550 Mbps hızda indiriyor. Nasıl düzeltebilirim?
Steam'de 80-90 MB arası görürsün genel olarak. GigaFiber'de ben maksimum 92 filan görüyordum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-