1000 Mbps internet için ISS önerisi

Hocam Google yorumları bayağı kötü.

Kiracıyım, taşınma durumu olursa taahhüt ileride sıkıntı yaratır mı?

4 senedir TurkNet kullanıyorum, gram problem yaşamadım. TurkNet zaten şu an kalite konusunda daha iyi. Google yorumlarını siz boş verin. Bütün altyapı ISS sağlayıcıların yorumları kötü; ona bakacak olursanız hiç internet kullanmayalım daha iyi o zaman. TurkNet'e geçtikten sonra ne demek istediğimizi anlayacaksınız zaten.

Superonline için demiştim.

Asıl Superonline'a bulaşmayın kanser olursunuz. Söylemesi.

TurkNet gerçekten çok çok iyi bir firma. Tek eksiği GigaFiber müşterisi olmama rağmen müşteri hizmetleri bir şeyden anlamıyor. İlk zamanlar sorun yaşayıp sorunu kendim çözmüştüm. Adama şöyle bir sorun var diyorsun, modemi kapatıp açtınız mı diye soru soruyor.

Müşteri hizmetleri kısmı biraz zayıf olabilir ama yetişmeleri gereken eğitimsel açısından bir çok konu var. Destek ekibine kayıt oluşturulduğu zaman anında dönüş yapılıyor. O konuda iyiler. Ama hizmet konusunda gerçekten başarılılar.

Bu arada ekleme yapayim; 8 ay TürkNet'te çalıştım, kısa bir sürede olsa Tecrübe kazandım.

O konuda iyiler. Hızlı cevap alıyorum. Bir sorun yaşanırsa direkt birkaç güne gelip bakıyorlar. Tabii GigaFiber müşterisi olduğum için de böyle oldu olabilir.

Teşekkür ederim hocam TurkNet'i deneyeyim o zaman.Geçiş kolay oluyor mu herhangi bir ek ücret ödüyor muyuz bilginiz var mı?

Teşekkür ederim hocam TurkNet'i deneyeyim o zaman. Geçiş kolay oluyor mu herhangi bir ek ücret ödüyor muyuz bilginiz var mı?

Geçiş basit, mevcut bir altyapınız varsa TurkNet üzerinden form doldurun, onlar size geri dönüş yapıyorlar. e-Devlet üzerinden onay verip, sadece bağlantınızın aktif olmasını bekliyorsunuz. Herhangi bir kurulum ücreti ödemezsiniz. Aynı modem üstünden kullanımınıza devam edersiniz.

Teşekkür ederim hocam TurkNet'i deneyeyim o zaman. Geçiş kolay oluyor mu herhangi bir ek ücret ödüyor muyuz bilginiz var mı?

Eğer diğer firmada cayma ücreti varsa onun bir kısmını TurkNet karşılıyor, tam bilmiyorum detaylarına bakmak lazım. Ekstra GigaFiber'e geçebilirsen çok iyi olur bu arada. Modem ücreti falan da ödememiştim ben. Hatta ilk 3 ay 250 TL indirim almıştım. Daha ne yapsın adamlar?

2.500 TL'ye kadar karşılıyor. Söylemeyi unuttum.

Altyapı için başvurmuştum da halen bir şey yok Bursa'dayım Osmangazi bölgesine ağırlık vermişler araştırdığım kadarıyla ben de o bölgede değilim.

2.500 TL'ye kadar karşılıyor. Söylemeyi unuttum.

Şimdi sitelerine baktım da bir tık dümen yapmışlar. Site de Steam 100GB bir oyunu indirmek 2dakika sürüyor GigaFiber'le falan yazmışlar. O kadar da değil canım bir 20 dakikası var.

Altyapı için başvurmuştum da halen bir şey yok Bursa'dayım Osmangazi bölgesine ağırlık vermişler araştırdığım kadarıyla ben de o bölgede değilim.

Hiç belli olmuyor, bir bakarsın apartmanda TurkNet GigaFiber afişi falan görürsün öyle bir anda gelip asıyorlar, çalışma yapıyorlar. Ben mesela o şekilde öğrendim.

@GodOfWar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…