1000 Mbps internet için ISS önerisi

Bize daha Giga gelmedi keşke gelse. 100 Mbps altyapı bile hemen hemen yeni getirdiler. VDSL'de sürünüyoruz. Olanlar şanslı.

Bize daha Giga gelmedi keşke gelse. 100 Mbps altyapı bile hemen hemen yeni getirdiler. VDSL'de sürünüyoruz. Olanlar şanslı.

Şans ben de başvurdum 1 ay sonra geldi. Geleceğini de hiç sanmazdım. Genelde çok başvuru istiyorlar.

Merhaba bizim sokağa da yakında Türknet GigaFiber gelecek ilk 3 ay ücretsiz kullanım var mış sanırım İzmir'desiniz sorun derken ne gibi sorun oluyor?

Merhaba bizim sokağa da yakında TurkNet GigaFiber gelecek ilk 3 ay ücretsiz kullanım var mış sanırım İzmir'desiniz sorun derken ne gibi sorun oluyor?

İlk 3 ay ücretsiz kullanım mı? Ben %50 indirim diye biliyorum ama.

Bir de GigaFiber'e başvurduğunda kod alman gerekiyor. O kodu paylaşıyorsun %50 indirim için.

Hocam Google yorumları bayağı kötü.
2024-2026 mart arasına kadar türk telekom vdsl, marttan beride gigafiber kullanıyorum. VDSL altyapıda olsun, gigafiber altyapıda olsun türknet her zaman yardımcı oldu. Hatta ek bilgi vereyim eğer müşteri hizmetleri sorununuzu çözemezse en iyi desteği twitterdaki destek hesabı veriyor.

Eğer GigaFiber altyapısı var ise TurkNet yoksa Türk Telekom.

Kendi altyapısında TurkNet GigaFiber kullanıyorum 1 senedir hiç sorun yaşamadım. Root olup DNS de değiştirdim gayet güzel takılıyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…