1000 Mbps internet için menzili iyi olan Wi-Fi7 router önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetce99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 312
  • Etiketler Etiketler
    router

ahmetce99

Çalışkan
Merhaba,

İnternetim 1000 Mbps. Menzili iyi Wi-Fi7 router önerisi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

İnternetim 1000 Mbps. Menzili iyi WI-FI7 router önerisi istiyorum.

Kullanacağın alan kaç m² ve cihazı koyacağın yer ile evin diğer ucuna kakar olan kısma kadar kaç duvar var?

Kullanacağın alan kaç m² ve cihazı koyacağın yer ile evin diğer ucuna kakar olan kısma kadar kaç duvar var?

Önerebileceğin marka model var mı? Huawei X1 Pro-huawi BE3 Pro-TP-Link Archer be 230-400 modelleri ben bunlara baktım.

Önerebileceğin marka model var mı Huawei X1 Pro-huawi BE3 Pro-TP-Link Archer be 230-400 modelleri ben bunlara baktım.

Bu ucuz 3600 Mbps cihazların çekim güçleri iyi olmuyor ayrıca yazılımları da çok kısıtlı özelliklere sahip üstte dediğim gibi koyacağın alan kaç m² ona göre router ya da mesh sistem önerelim ve illa Wi-Fi 7 almak zorunda değilsin Wi-Fi 6 sana yeter.

Normal 2 oda bir salon 75m² almışken Wi-Fi 7 olsun istedim siz yine bir öneride bulunun.

Normal 2 oda bir salon75m² almışken Wi-Fi 7 olsun istedim siz yine bir öneride bulunun.

Hocam bufferbloat sorunun yoksa yani SQM kullanmayacaksan Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurarak kullanabilirsin sana fazlasıyla yeter ve evin ortasına koyarsan cihaz her yerde çeker benim ev 100 m² VDSL modeme bağlı bir şekilde aynı cihazı OpenWrt kurulu olarak kullanıyorum çok memnunum senin durumunda cihazın Wi-Fi hızı 800 Mbit civarı olur bu da yeterde artar.

Son düzenleme:

Teşekkürler. Hocam peki bu nasıldır? https://www.akakce.com/arama/?q=Huawei+be3+pro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…