Game Garaj Slayer X7T-5060 model laptop kullanıyorum. İnternet ise Türk Telekom 1000 Mbps. Modem şu an evin kapısının girişinde bulunuyor. Evin tüm kısımlarında telefon ve tablet ile ortalama 600-700 Mbps hız alırken, laptopta eğer modemin yanına veya modemin yanındaki odaya gidersem gayet iyi hız alıyorum; fakat salona geçtiğim zaman hız 70-80'lere düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?kompetankedi 85
Üstün
Hocam şifre olarak "TTNET, Türk Telekom, 1234" denedim fazla denemeden bloke oldu, 5 dk bekletiyor. Modemin arkasında da şifre gibi bir şey göremedim.
admin admin dene router da hangi markanın logosu var.
nnomad 85
Üstün
- Makaleler
- 4
Modemi resetle düzelir.Hocam şifre olarak "ttnet, turktelekom, 1234" denedim fazla denemeden bloke oldu, 5 dk bekletiyor. Modemin arkasında da şifre gibi bir şey göremedim.
Hocam hallettim, ekran görüntüsü istediğiniz kısım şurası mıydı?admin admin dene router da hangi markanın logosu var.
kompetankedi 85
Üstün
Soldan WLAN kısmının fotoğrafını atar mısın?
nnomad 85
Üstün
- Makaleler
- 4
5 GHz olanın adını değiştir kafan karışmasın. Doğru yapmışsın.
Henüz bir şey yapmadım hocam.5 GHz olanın adını değiştir kafan karışmasın. Doğru yapmışsın.
nnomad 85
Üstün
- Makaleler
- 4
Adını değiştir işte.
Yanlış yazmışım. Doğru yapmış olursun diyecektim. Yaşlandık be.
kompetankedi 85
Üstün
WLAN genel yapılandırması kısmını genişletin.
Hocam, @nnomad hocamın yazdığı gibi 5Ghz olan ağın adını değiştirdim, şu an 2 tane ayrı ağ gözüküyor. Başka bir ayar yapmam gerekiyor mu?